|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG: Inuyasha: The Final Act [23/26][on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 30, 2010 9:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Добро или лошо при преведени 167 еп. плюс 4 филма щеше да е лошо завършека да остане непреведен. Така че благодарности.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Inuyasha: The Final Act [23/26][on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 31, 2010 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
[ICF & SFS] Inuyasha Kanketsu-hen 01 - 26 [ 1280x720 x264 AAC BG][c]Не, не, не, не.... Просто за мен Inuyasha е едно от най-добрите анимета правени някога! За първи път през тази 2010 година съм се радвал толкова много на някое аниме. (Е, и на Hitman Reborn се нарадвах, но това е друга история) Заедно с DB се борят за 1-вото място в топа ми. Абе, кво говоря? Все едно някой го интересува това ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Е, приятно гледане от мен. Дано съм помогнал на хората, които искат да гледат анимето с български субтитри и дано са им харесали. Благодаря и на Ryuzaki, която ми помогна с превода на 15, 16 и 17 епизод. Благодаря за помощта оказана ми от KiMiTo, който ми помогна в началните епизоди (Да, проекта ми беше един от първите като фенсубър, съжалявам, че го завършвам толкова късно... Но по-добре късно, отколкото никога). ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) Диди... тая вечер са кефя на макс
Последна промяна SonGoku на Чет Яну 01, 2015 11:51 am, променена общо 2 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Inuyasha: The Final Act [23/26][on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 31, 2010 10:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41229_1329305926.jpg) |
yaoi_sama |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Авг 02, 2010 1:11 am Мнения: 56 Местоположение: Панагюрище
|
много се радвам че си го завършил и благодаря за субтитрите. Сега ще го сваля и ще го доизгледам наведнъж ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) жалко че ще свърши
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|