|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 4:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39850_1272820215.jpg) |
Miq-Avrora |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Хаиде и тук, да се извиня за припряното ми юркане, и неразбиране, извинете ме мн , с нетърпението си маи съм засегнала доста хора, надявам се да разберете че не е нарочно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) и наистина съжелявам . Мир? ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) Порстете ми моля , макар да сте по-малки повечето от мен ,знаете доста повече което си струва уважението , 、ごめんなさいすみません !
_________________ http://i33.tinypic.com/2j1ra54.jpg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ооо спокойно, специално ние не сме ти обърнали много внимание. Аз поне вече си имам изградена система за игнориране на такива постове. А на хорцата от другите групи мога да им кажа "Welcome to the club!"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 11:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Да, но в случая въпросът е не просто да влезе, а да влезе точно в нещо определено и си иска доста учене. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Естествено, стискаме му палци, пък за преводите, когато-тогава (нашата стара и вече прословута максима ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ). Ако ти е толкова тежко положението, Miq-Avrora, отиди в темата Искаме аниме и поискай да ти препоръчат преведени на български в някакви жанрове, все ще се изнамери нещо дето да не си гледала. Друг вариант е да прегледаш темата на Наруто - Всички български преводи и да видиш за някое непознато заглавие. Успех и на теб в търсенето.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 30, 2010 6:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39850_1272820215.jpg) |
Miq-Avrora |
|
|
Еха , колко мило , някои които да не ме нахока , мн ти благодаря Zlobcho , много мило наистина , за момент си помислих че не харесвате новобранци изобщо (не, че не си го изпросих, напротив и аз да бях и аз щях да си се ядосам). Чесно казано прегледах всичко в Анимес под 8гб с бг суб, и си дръпнах това което ми хареса и го изгледах , но маи ще пробвам пак де може да съм изпуснала нещо интересно , Мерси много , вдъхнахте ми надежда ,Благодаря!!! 有難うございます。 Arigatō gozai masu. П.П. Впрочем и писането на японски+транскриб. ли е забранено или може по мъничко ?
_________________ http://i33.tinypic.com/2j1ra54.jpg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 30, 2010 6:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Не, че не обичаме новобранци, всички сме минали от там. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Просто повечето новобранци започват по един и същи начин, без дори да го знаят и се получава, че на по-старите им писва да повтарят едно и също. Не е нищо лично. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Писането на чужди езици не е забранено, но кой ще разбере какво си написала е друг въпрос. Естествено, че ако пишеш на английски няма да пишеш на кирилица, но за стандартния български защо ти е да е на латиница. Колко по-прегледно и приятно е на родния език. Ако не си намериш, ето ти линк към темата, в която да си поискаш да ти препоръчат, само в искането напиши, че държиш да е на български преведено.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 9:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Съжалявам, от доста време 6 и 7 филм са преведени(наистина доста), 5-я го преведох преди месец горе-долу, но нямах време за стайлинг и всякакваи щуротии от типа на aegisub. Честно казано едвам изнамерих време да го преведа, в предвид, че 5-я филм е най-големия от всичките 7. Преди да сте ме убили, ще поястня, че субтитрите са редактирани само на око, правописни грешки са възможни. Ако забележите, че са прекалено много, най-добрия вариант е да не го гледате, просто кажете и ще се опитам да ги оправя. Но на моят компютър съм с проклета версия на Win7 и доста от програмите ми не вървят, или не вървят изрядно. Налага се да ползвам машината на брата, което е доста рядка възможност, но ще се опитам да направя нещо. Обаче надали ще е преди 18 февруари, защото до тогава ми е сесията, която започва от 24 този месец и трябва да се оттдам на по-важни неща. Ето и линк към srt версията на субтитрите за 5-7 филми: http://www.bgshare.com/get,463407.html
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 12:39 am |
Zmeyan |
|
|
Само да кажа: май линкът със субтитрите не работи, или поне аз не мога да го отворя. @inuyasha: Дано сесията да е минала успешно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Като цяло при мен беше неспирен купон и пак звърших, като гледам си доста по - сериозен от мен --> 100% всичко ще е на 6 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners [4/7] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 1:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Мда заедно с bgshare заминаха много анимета. В архива пазя само за 1-4 филм субтитрите. За 5-7 съм пропуснал да ги добавя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|