Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai [4/7]
МнениеПубликувано на: Съб Апр 24, 2010 11:56 pm 
Аватар
Souten no mukou

Преводача от бая време насам е зает със личния си живот, а именно подготовка за кандидат-студентски изпити + работа... Когато е има време ще се заеме с проекта! За сега... Всички ще чакаме~ :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 9:34 pm 
Аватар

Стига рева ,баща ти намери магарето! Че си нов във форума нов си,ама може ли 3 поста да имаш и на трите с забележка ?! Прочети правилата ,моля те, и не дразни преводачите с безмислените въпроси и конски цвиленета "ARE VE ORAAAAAAA" . КОГАТО ТОГАВА! Крайно време е да запомним този ... лаф да го наречем!
П.С. Извинявам се за оффтопика.Ще бъде повторен на другите 2 от общо 3-те поста на Miq-Avrora ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 4:40 pm 
Аватар

Хаиде и тук, да се извиня за припряното ми юркане, и неразбиране, извинете ме мн , с нетърпението си маи съм засегнала доста хора, надявам се да разберете че не е нарочно :roll: и наистина съжелявам . Мир? :peace: Порстете ми моля , макар да сте по-малки повечето от мен ,знаете доста повече което си струва уважението , 、ごめんなさいすみません !

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 7:05 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ооо спокойно, специално ние не сме ти обърнали много внимание. Аз поне вече си имам изградена система за игнориране на такива постове. =))
А на хорцата от другите групи мога да им кажа "Welcome to the club!" =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 7:08 pm 
Аватар

А на кандидатстудента - Много успех и да не се газира излишно, щом аз влязох каквото исках, а съм съпер зле (очевидно), значи той е вътре 100% . Успех :thumb:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 11:14 pm 
Аватар

Да, но в случая въпросът е не просто да влезе, а да влезе точно в нещо определено и си иска доста учене. :lol: Естествено, стискаме му палци, пък за преводите, когато-тогава (нашата стара и вече прословута максима :wink: ). Ако ти е толкова тежко положението, Miq-Avrora, отиди в темата Искаме аниме и поискай да ти препоръчат преведени на български в някакви жанрове, все ще се изнамери нещо дето да не си гледала. Друг вариант е да прегледаш темата на Наруто - Всички български преводи и да видиш за някое непознато заглавие. Успех и на теб в търсенето. :thumb:

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:05 pm 
Аватар

Еха , колко мило , някои които да не ме нахока , мн ти благодаря Zlobcho , много мило наистина , за момент си помислих че не харесвате новобранци изобщо (не, че не си го изпросих, напротив и аз да бях и аз щях да си се ядосам). Чесно казано прегледах всичко в Анимес под 8гб с бг суб, и си дръпнах това което ми хареса и го изгледах , но маи ще пробвам пак де може да съм изпуснала нещо интересно , Мерси много , вдъхнахте ми надежда ,Благодаря!!!

有難うございます。
Arigatō gozai masu.

П.П. Впрочем и писането на японски+транскриб. ли е забранено или може по мъничко ? :baby:

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:47 pm 
Аватар

Не, че не обичаме новобранци, всички сме минали от там. :lol: Просто повечето новобранци започват по един и същи начин, без дори да го знаят и се получава, че на по-старите им писва да повтарят едно и също. Не е нищо лично. :wink: Писането на чужди езици не е забранено, но кой ще разбере какво си написала е друг въпрос. Естествено, че ако пишеш на английски няма да пишеш на кирилица, но за стандартния български защо ти е да е на латиница. Колко по-прегледно и приятно е на родния език. Ако не си намериш, ето ти линк към темата, в която да си поискаш да ти препоръчат, само в искането напиши, че държиш да е на български преведено.

Заглавие: Re: BG: RyuKo~ Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners [4/7]
МнениеПубликувано на: Пет Дек 31, 2010 12:45 am 

Това аниме май няма да се превежда до край. :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 01, 2011 9:34 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Съжалявам, от доста време 6 и 7 филм са преведени(наистина доста), 5-я го преведох преди месец горе-долу, но нямах време за стайлинг и всякакваи щуротии от типа на aegisub. Честно казано едвам изнамерих време да го преведа, в предвид, че 5-я филм е най-големия от всичките 7. Преди да сте ме убили, ще поястня, че субтитрите са редактирани само на око, правописни грешки са възможни. Ако забележите, че са прекалено много, най-добрия вариант е да не го гледате, просто кажете и ще се опитам да ги оправя. Но на моят компютър съм с проклета версия на Win7 и доста от програмите ми не вървят, или не вървят изрядно. Налага се да ползвам машината на брата, което е доста рядка възможност, но ще се опитам да направя нещо. Обаче надали ще е преди 18 февруари, защото до тогава ми е сесията, която започва от 24 този месец и трябва да се оттдам на по-важни неща.

Ето и линк към srt версията на субтитрите за 5-7 филми: http://www.bgshare.com/get,463407.html

МнениеПубликувано на: Нед Яну 02, 2011 5:07 pm 
Аватар

ехааа , много благодаря , това бе наистина мн хубав новогодишен подарър ! Аригатооо :spinin:

МнениеПубликувано на: Пон Яну 03, 2011 2:07 pm 
Аватар

Споко , баце , с теб сме ! Успех със сесията , дано не ви тормозят много :) Ааа да! И за много години :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 24, 2011 2:42 am 
Аватар

Хем да изтупам темата от праха ,хем и да помоля за нови линкове :) Та...може ли да се качат нещата на тракера , кой релийз сте ползвали ( за да метна някой белтък и на 5-7 серия) , ииии .... ииима ли шанс скоро да се пусне пакет със седемте филма? Някво инфо мол ви съ (даже и да е култовата фраза "когато -тогава" :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 12:39 am 

Само да кажа: май линкът със субтитрите не работи, или поне аз не мога да го отворя.
@inuyasha:
Дано сесията да е минала успешно :)
Като цяло при мен беше неспирен купон и пак звърших, като гледам си доста по - сериозен от мен --> 100% всичко ще е на 6 :))

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 1:53 am 
Аватар
AnimeGod

Мда заедно с bgshare заминаха много анимета.
В архива пазя само за 1-4 филм субтитрите. За 5-7 съм пропуснал да ги добавя. :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]