Ох без да съм неблагодарна но искам текстовите документи със субса (на англ. защото превода така и не се довърши) а не МКВ-та с вкарани в тях субтитри. Такива вече имам. Искам само субс.
Последна промяна DarkRain на Пон Яну 03, 2011 10:34 am, променена общо 1 път
Публикувано на: Сря Окт 28, 2009 10:36 am
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Възнамерявах да си улесня живота и гледането и да ги преведа за себе си. Не съм толкова добра с английския и вероятно ще се получи голяма излагация и сериозен смях. Що се отнася до това, което си ми писал - знам начина да се извадят и опитах. Но в свалените от мен МКВ-та са вградени в самото видео а не са сложени в контейнера. А да ги намериш и да ги свалиш тия серии е доста сложен процес.
Публикувано на: Сря Окт 28, 2009 1:22 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Ако си сериозна бих ти помогнал, но самата идея да го направиш само за себе си ме спира. Ако искаш мога да ти помогна с редакция, с оформление и каквото още се налага, но в замяна ще искам да ги качиш в тракера на Анимес и да зарадваш феновете на БГ субтитрите, помосли си над това.
Аз като фен бих бил много благодарен ако анимето бъде допреведено от теб DarkRayne и при положение ,че ще имаш подкрепата на zlobcho всичко трябва да е 6
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения