|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 02, 2017 10:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
'Щото не му отдавам толкова голямо значение. Значи цялата дандания е на кого повече са му изтеглили субтитрите... Shingeki no Kyojin Season 2 / Поход срещу титаните 2 - 01 (2017)Мога и занапред да качвам този релис, макар и да не съм винаги навреме. Е, не че и твоят ъплоудър е много точен. п.с. Явно много сте ги обидили, щом веднагически оценката падна на 2.3.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 02, 2017 10:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Рилийсът сигурно ще го сменя от другата седмица - поне бате Венко така е обещал, че от качеството на тоя роу ми се повръща. Ъперът просто не е на линия, пратил съм му субтитрите снощи в 10 ч, но още не си е видял съобщенията. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) А това за рейтинга е много смешно, защото снощи в другата тема ревяха, че им го сваляли другите, а сега сигурно правят същото упражнение. Цитат: Значи цялата дандания е на кого повече са му изтеглили субтитрите... Ама, разбира се, Гинев, не е ли винаги това драмата?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 02, 2017 11:02 am |
Ragnos |
|
|
Гинев, ти си още млад, човек колко по-стар става, толкова по-прост става. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ти си в златната среда - улегнал си някак, но тепърва ще те раздруса турболенцията. В един момент започва да ти става едно весело от всичко, и не ти пука какво говориш или правиш. Щото иначе ти се реве. Съдба. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Срещите на живо са хубаво нещо. Когато хората се запознаят лице в лице, започват да си имат някакъв минимален респект. Все пак си даваш сметка, че говориш с жив човек, а не с картинка на екрана. Тук не знам някой друг да се познава лично, освен аз и ти. Познавам и Мето на живо. С другите не съм имал удоволствието.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 02, 2017 4:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51491_1567497378.png) |
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Пак се раздвижи форума... Дали е за добро? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мерси иначе за субтитрите, бос. Дано продължиш в същия дух до края на сезона.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 12:10 am |
|
Пичове, ще кажа само едно. Преводите ми са много по-добри от преводите ти. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Съгласен съм с Дими и с бай Герги, но относно ъплоудера ти, Дими, баце, батко ти Ичо е ъпер в Замундистан ще ти качвам торентите. Е, маняк, нямаш проблематика. Само трябва ме отблокираш от скайпа и да кажеш на мазния Давид да го стори също, не че нещо нали, но да ви имам двамата помежду другото. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Той ме блокира, защото ти направих забележка, че ползваш много "ала" и са обиди и ме блокира. Помнете хора, колкото и да си готин винаги Ичо ще е по-готин! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Смърт за изсметта в Спам темата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 9:22 am |
Ragnos |
|
|
Ичка, не ползвам скайп от 100 години, а и не помня да съм те блоквал. Ъперът ми сигурно ще е на линия другата седмица, но ще те имам предвид тебе, бат Гинев, бат Венци и всеки друг, който има мерак да качва, ако нещо стане. А на Холоу-а не мога нищо да му кажа, не съм му баща.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 11:09 am |
|
Той те смята за идол - заповядай му. Лесно е. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За скайпа как да е, мрънкалото какво прави, джи точката и тя не пише вече. Давиде, чуй своя Господ Рагнос ти казва да ме отблокираш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 12:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Chep_92 Цитат: защото ти направих забележка И само го нарече "чифут", което в Перник може да е галено умалително, като "копеле", но по останалият свят е обида, най-малкото защото няма нищо лошо в това да си с еврейски произход. Някак твоето се получава "Аз му плюх в лицето с най-приятелски чувства, а той ми се фръцна...каква фльорца!" и после се чудиш, за продължава да те игнорира.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 1:19 pm |
Ragnos |
|
|
Мда, Ичок, длъжен съм да се съглася с Велуша, не се чуди, че хората те игнорират с това държание. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Пък и това, че името е еврейско, не значи, че той е eвреин. Децата на половината ми приятели вече се казват Джейсън, Памела, Крисчън, етц., но тва не значи че са американци.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 3:14 pm |
|
Ние така си говорим на галено. Не ни разбирате на нас с Дейвид. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз обиждам само когато вече културно не съм могал да продължа да разговарям с даден субект. Всеки, който е бил обиден някога от мен или си го е заслужил, или си го е просел от дълго време. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не виждам с какво съм го обидил като съм му казал еврейн като е евреин. Все едно да кажа на Копелете "ей, българин''. Пък много сте раними, човек да не ти каже нещо извън добрия тон. Бах тия европейски ценности. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не виждам Рагноса да ми се е обиждал, Копелето или Велуша, а Дейвид се обиди заради друг човек. Ко-ко-ко-ко.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 3:34 pm |
|
Прочети моя последен пост и ще разбереш всичко.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 3:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Да де, ма чифут е обидно (а в случая и няма нищо общо с това, за което сте спорили), не е като да наречеш пловдивчани майна. Цитат: Кой ще обобщи? Нов сезон на Грамаданските Колоси - двете групи, които го превеждат си мерят пишките...и други работи.
Последна промяна velush на Пон Апр 03, 2017 3:53 pm, променена общо 2 пъти
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Shingeki no Kyojin (2013-2017) + OVA [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 03, 2017 3:53 pm |
Ragnos |
|
|
Kiba написа: пфф.. много сте се разписали тея дни.. не ми се чете всичкото. Кой ще обобщи? Пуснах превода на титаните. Останалото е спам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|