|
Дата и час: Чет Сеп 21, 2023 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: MyArt: Krish ~ Манга, графики и други...  Публикувано на: Пет Юли 17, 2015 3:01 pm |
 |
krish |
|
 |
|
Благодаря за коментара. Love child написа: Например имаше момент, в който някакъв съученик просто се появява от и почва да крещи "Широ", след това главният герой се ядосва Тук понеже момента е комедиен съм търсел този ефект. Иначе, да, на места съм можел да вкарам още 2-3 квадратчета. EDIT: Плюс линк към Глава 1, част 1: ТУК
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Krish ~ Манга, графики и други...  Публикувано на: Пон Мар 21, 2016 11:50 pm |
 |
krish |
|
 |
|
Лека полека да поразчупим застоя, който се заформи. Линогравюра със заглавие Астрал, 7-мо копие от 16. Другото ще оставя сами да разгадаете и попиете от композицията и цялостното оформление на работата.
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Krish ~ Манга, графики и etc...  Публикувано на: Вто Юни 28, 2016 4:00 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Според мен няма нищо странно, съвсем нормално е някои неща да му се отдават повече от други -- Солидно количество страници, колко време ги прави? (аз обикновено нямам нерви да трупам, стане ли нещо готово вътрешно ме дращи да го пусна веднага)
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|