|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [My Music] OverSoul - Пламен Цветанов  Публикувано на: Нед Апр 29, 2012 4:24 pm |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Реших, че е крайно време вместо само да говоря да ви покажа с какво се занимавам  Надявам се да ви хареса - and you know - like, share and subscribe if you like it! Film music demo:Ето ви две кратки филмчета с моя музика:"Кръговрат""Еднопосочно Движение"А ето ме и в ролята ми на изпълнител:Театрална музикаОткъс от "Омагьосаният Файтон"Коледни витриниНадявам се да ви е харесало. Когато мога ще добавя още  Канала ми в youtube също ще се ъпдейтва често - повече информация ще има на сайта ми и на страницата ми във FaceBook.
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [My Music] OverSoul - Пламен Цветанов  Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 5:39 am |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
So adorable... Единствената тема в тоя раздел, заслужила посещението ми тук за последните няколко месеца. Прекрасно свириш. Поклон!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [My Music] OverSoul - Пламен Цветанов  Публикувано на: Вто Дек 04, 2012 8:56 pm |
 |
krish |
|
 |
|
Браво човек. Успехи и занапред.
|
 |
|
Заглавие: Re: [My Music] OverSoul - Пламен Цветанов  Публикувано на: Чет Яну 09, 2014 3:29 pm |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
От вчера по телевизия BOX започна да се излъчва клип на Forest Moon с песента "Midnight Shadow". Правим power symphony metal, парчето, с което стартирахме е балада. В скоро време ще пусна и официална youtube страница, където също ще можете да намерите клипа. Честита Новата 2014 година! П.С. Музикантите сме само двама и смятам, че ще се изненадате кои
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [My Music] OverSoul - Пламен Цветанов  Публикувано на: Пон Яну 13, 2014 10:23 pm |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Благодаря за похвалите, които май не всички съм заслужил...  Както обещах - ето новият клип: Music video by Forest Moon performing Midnight Shadow. (C) 2013 Sun Sky Production Studio, (C) 2013 Forest Moon Vocals - Mengying Yang and Plamen Tsvetanov Music & Lyrics - Plamen Tsvetanov Screenwriter & Director: Anna Nikolova Producers: Anna Nikolova and Plamen Tsvetanov Cameraman - Dobromir Nikolov Editor - Todor Velev Sun Sky Production Studio
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|