|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 4:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 06, 2005 9:09 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
inuyasha написа: Да точно тема за мен.Ами вижте сега аз не ги рисувам така сам да си ги измислям.Аз просто гледам от една картинка и рисувам на лист тази картинка(не я прекопирам).
И аз го правя така но  , се чудих дали да го напиша  ops: , но щом има още един, и аз да си кажа
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 06, 2005 9:48 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
SliPKoRn_anime_fan написа: Az sum malko naprednal s materiala  (ne 4e sum fuknq)ama se polu4avat bez da gledam az sam si izmislqm nemam da vi pokaja ina4e...
WOW! E браво на тебе бре!!!
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 06, 2005 11:25 pm |
 |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Цитат: Не мога да схвана пропорциите на тялото, не мога да рисувам пръсти и ходила.
И аз съм така по същия начин.4-5 пъти ни ги обясняват тея неща за пропорциите и пак немога да ги схвана но нищо както и да е.Някой ден може би ще се науча(поне се надявам де).
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 09, 2005 10:01 am |
 |
Rumiko |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 04, 2005 6:05 pm Мнения: 438 Местоположение: Ул 4-ти километър
|
И аз не мога да рисувам ходила и ръце затова си измислям някакъв на4ин да ги скрия  ops: . Не сам по4вала от прерисуване а направо с мой си е добре парвото ми беше на Ину Яша но в нея прерисувах само очите (само глава е) иначе стана доста добре (не че се хваля) и ме интусиазира да рисувам още.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 12, 2005 8:19 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
|
THE TURTLE написа: Mи тфа е много важно е. Аз моа да прая о4и доста добре. П.П.ако искате мога да сканна една картинка(с око)
Ооооо, аз искам да видя! Покажи тогава едно очо, ако ти се намира, че може и две
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|