Засъжаление сме нови и решихме,че тук ще е най- добре да побликуваме нашия fanfiction.Ако може мнение.

Благодарим предварително.
Първа глава
Беше един слънчев и летен ден.Цунаде-сама повика Наруто и Сакура в кабинета си.Почука се на вратата.
-Влезте.-каза лейди Цунаде. Розовокосото кунойчи и съотборника и Наруто,направиха исканото.
-Защо ни извика бабо Цунаде?-попита блондина и получи удар от страна на розовокоската.
-Извинете го Цунаде-сама.-побърза да замаже положението медика.
-Та за какво ни извикахте?
-Знам,че съм ви давала тази мисия преди,но тя е да върнете Саске.Той е забелязан в селото скрито в дъжда.За помощници съм избрала да ви придружат:
Ино Яманаха,Хината Хъюга,Шикамару и Сай.
Утре в 8:00 часа тръгвате.-обясни им хокагето.
Сакура реши да напазарува и отиде до близкия магазин.Там купи хляб,масло и колбас.След което,се прибра,наяде се,приготви се за лягане и заспа.
На следващия ден всички бяха на уреченото място,освен Наруто.Решиха да изчакат 10 минути,но в крайна сметка минаха 20.Ино се изнерви:
-Този бака Наруто пак закъснява! На всички ни писна да го чакаме. Сакура, защо не отидеш да го повикаш?
Розовокоската направи тъпа физиономия. Въпросът "защо аз" се изплъзна от устата и. Но
най-накрая тя тръгна към къщата на Наруто. По пътя кунойчито си спомни за онзи момент, в
който Саске я остави,остави всички. В очите и напираха сълзи, но щом стигна къщата на Наруто се разведри.
Розовокоската почука на вратата. Почука втори,трети път и най-накрая преди да разбие вратата, тя се отвори и от там излезе блондина сънен, полугол и с котка в ръка.Сакура изчервена, изпищя и го зашлеви. Блондина изпусна котката , при което тя изтича през прага на вратата и избяга на някъде.Наруто потърка ударената си глава. Сакура извика:
-Какво правиш глупак такъв?!
-Храня котката, не е ли очевидно?- рече момчето.
-Ами, всъщност не е.-отговори остроумно медикът.-Как можа да забравиш? Днес е мисията!
-По дяволите!-отвърна той.- Ей сега се връщам.
След 30 секунди той излезе вече готов.
По пътя, по някаква случайност си мислеха за едно и също нещо.-Какво ли щеше да е, ако бяха двойка.Сакура си мислеше: "Попринцип се отвращавам от Наруто, но сега тази идея ми изглежда приемлива". Междувременно русокосият нинджа си припомни онзи път, когато тя го прегърна, но се надяваше да не е само приятелска прегръдка. Най накрая те стигнаха при другите нинджи. Ино отново се прояви, като водач на групата:
-Най-после пристигнахте, хайде да тръгваме.
Шикамару направи отекчена физиономия и всички потеглиха.
По пътя:
-Какво има за ядене.- попита Сай.Хината извади една кутия и я подаде на АНБУ нинджата.Чернокосият отвори кутията и видя ориз с облика на Наруто. В този момент се почувства странно. Но въпреки особеният вид на храната, той я изяде за секунди. В същото време Ино и Сакура си говореха:
-Какво ще се случи, ако Саске се върне в селото? -попита Ино, розовокоската.
- Незнам, но не мисля, че ще е нещо хубаво.
АКО ИСКАТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НИ НАПИШЕТЕ