Дата и час: Вто Мар 11, 2025 1:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic: NaruSaku Fic
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2014 5:32 pm 

Засъжаление сме нови и решихме,че тук ще е най- добре да побликуваме нашия fanfiction.Ако може мнение. :) Благодарим предварително.

Първа глава

Беше един слънчев и летен ден.Цунаде-сама повика Наруто и Сакура в кабинета си.Почука се на вратата.
-Влезте.-каза лейди Цунаде. Розовокосото кунойчи и съотборника и Наруто,направиха исканото.
-Защо ни извика бабо Цунаде?-попита блондина и получи удар от страна на розовокоската.
-Извинете го Цунаде-сама.-побърза да замаже положението медика.
-Та за какво ни извикахте?
-Знам,че съм ви давала тази мисия преди,но тя е да върнете Саске.Той е забелязан в селото скрито в дъжда.За помощници съм избрала да ви придружат:
Ино Яманаха,Хината Хъюга,Шикамару и Сай.
Утре в 8:00 часа тръгвате.-обясни им хокагето.
Сакура реши да напазарува и отиде до близкия магазин.Там купи хляб,масло и колбас.След което,се прибра,наяде се,приготви се за лягане и заспа.
На следващия ден всички бяха на уреченото място,освен Наруто.Решиха да изчакат 10 минути,но в крайна сметка минаха 20.Ино се изнерви:
-Този бака Наруто пак закъснява! На всички ни писна да го чакаме. Сакура, защо не отидеш да го повикаш?
Розовокоската направи тъпа физиономия. Въпросът "защо аз" се изплъзна от устата и. Но
най-накрая тя тръгна към къщата на Наруто. По пътя кунойчито си спомни за онзи момент, в
който Саске я остави,остави всички. В очите и напираха сълзи, но щом стигна къщата на Наруто се разведри.
Розовокоската почука на вратата. Почука втори,трети път и най-накрая преди да разбие вратата, тя се отвори и от там излезе блондина сънен, полугол и с котка в ръка.Сакура изчервена, изпищя и го зашлеви. Блондина изпусна котката , при което тя изтича през прага на вратата и избяга на някъде.Наруто потърка ударената си глава. Сакура извика:
-Какво правиш глупак такъв?!
-Храня котката, не е ли очевидно?- рече момчето.
-Ами, всъщност не е.-отговори остроумно медикът.-Как можа да забравиш? Днес е мисията!
-По дяволите!-отвърна той.- Ей сега се връщам.
След 30 секунди той излезе вече готов.
По пътя, по някаква случайност си мислеха за едно и също нещо.-Какво ли щеше да е, ако бяха двойка.Сакура си мислеше: "Попринцип се отвращавам от Наруто, но сега тази идея ми изглежда приемлива". Междувременно русокосият нинджа си припомни онзи път, когато тя го прегърна, но се надяваше да не е само приятелска прегръдка. Най накрая те стигнаха при другите нинджи. Ино отново се прояви, като водач на групата:
-Най-после пристигнахте, хайде да тръгваме.
Шикамару направи отекчена физиономия и всички потеглиха.
По пътя:
-Какво има за ядене.- попита Сай.Хината извади една кутия и я подаде на АНБУ нинджата.Чернокосият отвори кутията и видя ориз с облика на Наруто. В този момент се почувства странно. Но въпреки особеният вид на храната, той я изяде за секунди. В същото време Ино и Сакура си говореха:
-Какво ще се случи, ако Саске се върне в селото? -попита Ино, розовокоската.
- Незнам, но не мисля, че ще е нещо хубаво.

АКО ИСКАТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НИ НАПИШЕТЕ :)

Профил  

Заглавие: Re: NARUSAKU FIC
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2014 8:17 pm 
Аватар

Очаквай да те предупредят. Не си в правилния раздел и трябва да има MyFic в заглавието, доколкото не съм чел правилата.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2014 8:30 pm 

А може ли да кажеш къде е той?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2014 8:37 pm 
Аватар
Модератор

Темата ти е за този раздел - viewforum.php?f=28, местя е там.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2014 8:40 pm 

Arigatoo :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2014 2:43 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

И се запознай с правилата, както посочи bmine..

Заглавие: Re: MyFic: NaruSaku Fic
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2014 11:45 pm 

Добре Love child, както по-горе сме написали, ние сме нови и все още не разбираме много от тези неща.Така че според нас не е необходимо да ни съдиш. Но както и да е. Таа ако може да ни кажеш кои правила сме нарушили... или поне да пратиш линк.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2014 3:24 am 
Аватар
Feed you with a kiss

Аз не съдя никого, като модератор една от задачите ми е да пиля за спазване на правила.
А за линкове нищо на никого не съм длъжна да дам, не съм прислуга да вадя извадки; при регистрация във форум винаги първото нещо, което един потребител трябва да направи е да прочете правилата :)

МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2014 4:32 pm 

Благодарим,но ние просто искахме мнение за fanfictiona.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2014 2:38 pm 
Аватар

Добре, ето Ви мнение за "fanfic-а":
Въпреки че знам, че това е просто "fanfic", трябва да кажа, че на мен лично доста от елементите ми дойдоха малко, прекалено аматьорски. Не че искам нещо, което наподобява писането на професионален писател, но обръщенията към персонажите не ми допаднаха. Нека да дам няколко примера: "Розовокосото кунойчи; блондина и получи удар от страна на розовокоската; отговори остроумно медикът; и я подаде на АНБУ нинджата; Чернокосият".
И аз не съм най-грамотния човек, но имаше и някои грешки, които не ми харесаха. Другото, което не ми допадна беше, че веднага щом тръгнаха, Сай поиска храна. Поне трябваше да кажете, че са пътували известно време. Например в края на деня Сай да попита за храната.
Иначе като цяло ми допадна достатъчно, за да искам да видя продължението на историята, дори да продължавате да я пишете така. Изказах се доста негативно, но не го приемайте прекалено на вътре. Това е само едно мнение, а и все пак искам да продължа да чета историята. Продължавайте да качвате :thumb: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2014 3:13 pm 

Благодарим днес ще напиша продължението.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2014 12:08 am 
Аватар

За съжаление имаш грешка още в първата дума на поста ти. За съжаление долових нотка на шизофренизъм в теб, или просто ще е добре да разкриеш колко умове сте го творили това? Или всичките са все в твойта глава? Все пак е важно да се изтъкнат авторите, щото спомена леко множествено число в началото. В противен случай, добре дошъл в клуба:

P.s. няма нищо лошо в това да си нов, че да е за съжаление.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2014 11:46 am 

Двама сме

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2014 2:14 pm 
Аватар

OЩЕЕЕЕЕ

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2014 11:30 am 

Наруто и Шикамару разговаряха за съвсем различни неща.
- За какви ли глупости си говорят момичетата? - беше въпросът на блондина към Шикамару.
-Сигурно за някакви лиготии като прически и т.н. - отговори на въпроса той.
Сай обаче чувстваше нещо странно,но въпреки това не му направи особено голямо впечатление. По обяд отборът седна за да си почине. Ино както винаги предложи една от "страхотните" си идеи :
- Хайде да играем на истина "истина или предизвикателство"! Всички се замислиха, но после приеха. Ино зададе първия въпрос на Хината:
- Истина или предизвикателство?
Хината се позачуди и реши да избере:
- Истина.
- Истина ли е, че още изпитваш чувства към Наруто? - попита блондинката.
Хината се изчерви, но отговори:
- Горе- долу. От тези думи Наруто почервеня като домат.
Сакура каточели леко се подразни. Вторият въпрос зададе Шикамару към Сай.
Сай избра предизвикателство.
- Предизвиквам те....... -започна Шикамару. - да отидеш при хината и да я прегърнеш.
Само като чу това,тя отново се изчерви. Чернокоското стана отиде при срамежливката и я прегърна. Когато направи това, леденото му сърце почувства нещо различно.Това беше усетено и от Хината. Вече беше ред на Сакура, и Сай и зададе стандартния въпрос. Розовокоската също избра предизвикателство. Сай се подсмихна и каза:
- Целуни Наруто......по.....бузата.
Ако искате продължението напишете отдолу.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]