|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Музика: Мои кавъри на аниме песни Публикувано на: Сря Апр 04, 2012 2:21 am |
|
Grigster |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 04, 2012 1:38 am Мнения: 40 Местоположение: Coventry England
|
Пуснах тази тема от преди доста години така че може би трябва да обновя главния пост. Здравейте аниме фенове от България, аз може да не съм от най-запалените манга фенове, или да отдавам часове на ден да гледам анимета, но както всички посетители на този форум изпитвам голямо удоволствие а се изгубвам в тези уникални истории. За кратко резюме аз се казвам Григ и съм любител музикант. Бас китарата ми е един он най-забавните инструменти и да съм си честен съм се занимавал с нея от доста години (може би прекалено много ). В тази тема от време на време се занимавам да качвам нови каъри на различни аниме пестни дали това ще са кредити или интрота зависи от това колко впечатление ми правят. Знам че не са от най-добрите от към качество и понякога изпълнение но все пак ми доставя голямо удоволствие да свиря и исках да го споделя с форума. Надявам се а ви харесат изпълненията. Най-новият кавър - Kaguya-sama: Love is War - Май 2020 Любими изпълнения: Ако случайно някой има някакво предложение или идеи за песни с удоволствие ще се помъча да ги разуча и изсвиря.
Последна промяна Grigster на Чет Юни 04, 2020 12:14 am, променена общо 1 път
_________________ Моите аниме кавъри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Мои кавъри на аниме песни Публикувано на: Вто Апр 10, 2012 2:30 am |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Евала ти правя! Много добре че се занимаваш с такова нещо и ти желая успех,дано да си купиш електрическа китара,та да те видим и с нея Мястото на темата не е за тук,а по-скоро предполагам че е за творчество,но нека модераторите да си решат.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|