Дата и час: Съб Фев 22, 2025 3:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: My Art
МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 5:23 pm 

Така бях се спрял за малко, но сега съм твърдо решил да се подобря, ето за начало нещо:
http://imageshack.us/g/849/p1010008ix.jpg/
Бъдете искрени и скоро може да постна някои нещица нарисувани с таблет :shhh:

Последна промяна c0brabg на Сря Юли 27, 2011 5:13 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие: Re: Moeтo "творчество"
МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 7:22 pm 
Аватар

Имаш мнооого да оправяш, но всичко с времето.Като цяло искрено казвам, че ми харесват, продължавай : ).

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 9:03 pm 

Благодаря колега, сега започвам с другите рисунки, все пак имам половин лято още :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 9:08 pm 
Аватар

Имаш ли нещо оригинално(не прерисувано)?
Искрено мнение за тези е: Добри са, ако си под 13 и зле, ако нагоре.

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 9:35 pm 

Е оригиналност е рано да се търси, иначе ето нещо (на таблет е драскано):
ИзображениеИзображениеИзображение
Вълка да не говорим, на manga studio ли какво го правих, че да излезе така, сега твърдо съм на Sai
П.С. Много над 13 съм, но честно казано, мисля че ако продължавам по 3,4 рисунки поне анатомията ще я оправя за година :lol:
П.П.С. Едното "момче" е нарисувано от мен, пък другите горе долу по спомен, ако мога така да се изразя.
И ето една "оригиналност", но мисля следващата да почака 1,2 седмици, че ме боли главата като го видя това:
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:06 pm 
Аватар

Имаш ли нещо, което да не си нарисувал грозно? Най-малкото тоя молив не е само да драскаш по листа.
Няма и да ти се изкълчи китката ако завърташ нещата като ги качваш.
Иначе са грозни, глупави и не си прави труда да показваш още такива неща. Напредни и после ни зарадвай с нещо, евентуално. Ако си се подобрил де, защото това в момента е... някакви упражнения. По-скоро "моето" трябва да ти е в кавички.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:09 pm 
Аватар

Супер са! Продължавай в същия дух

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2011 11:20 pm 

dream_dragon написа:
Имаш ли нещо, което да не си нарисувал грозно? Най-малкото тоя молив не е само да драскаш по листа.
Няма и да ти се изкълчи китката ако завърташ нещата като ги качваш.
Иначе са грозни, глупави и не си прави труда да показваш още такива неща. Напредни и после ни зарадвай с нещо, евентуално. Ако си се подобрил де, защото това в момента е... някакви упражнения. По-скоро "моето" трябва да ти е в кавички.

Добре тогава ще напредна и тогава ще постна още нещо. Виждам че си строг и в други теми, но приемам всякаква критика, усобено от хора, които си знаят работата. След седмица, две, пак ще сам на линия, надали ще е нещо хубаво :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2011 6:22 pm 
Аватар

Постарай си да си поиграеш с преходите, светлосенките.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 3:09 pm 

Така не съм достатъчно уврен още да си показвам изцяло направеното от мен творчество, затова ще постна ето тези рисунки (има още бая, но като, че ли тези излязоха най-добре, а и "най-ненацапани":
ИзображениеИзображениеИзображение

И също искам да попитам дали тези тела горе-долу са добре, защото искам да ги използвам за "база" (четох бая неща, ама никога не съм разчитал на теория, винаги практика и все пак обичам да ми дават съвети):
ИзображениеИзображение
П.С. Телата нарочно са в пълен размер за да се виждат по-ясно :D. Ако може и препоръки за молив, който не се трие толкова лесно от гума, че аз само HB=2 ползвам, имам и H=3, ама е пълен боклук за мен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 3:57 pm 
Аватар

Няколо съвета:
1. Ползвай си обикновен молив HB. Ти не щриховаш, всичко ти е на етап скица и по-ниско. Няма нужда да използваш 2 или още по-мек молив. Още повече, че няма да цапаш толкова.
2 Почни да упражняваш щрихи. Опитай първоначално геометрични тела топка, цилиндър, куб, прехвърляш към чаши, вази и чак тогава можеш плахи опити за човешко тяло.(отново с HB. с по-мек ще стане мазало. Евентуално - като се научиш що годе, след работа с основния молив, можеш да използваш 2, че и 3 за довършителни детаили, но до тогава се придържай към HB) Не знам доколко знаеш така че казвам: тук се използва хлебна гума, не обикновена.
3. Тела по модел? Моля те... Просто погледни няклко книжки по анатомия. Има хиляди уроци, който показват пропорциите в човешкото тяло и в какви пропорции да ги рисуваш: главата се нанася средно 7 пъти на тялото при възрастен човек, лицето се разделя на три части, ръцете се нанасят на главата:една глава от рамо до лакът и още една до китка... Има хиляди такива правила. Ще постигнеш чудеса, ако не прерисуваш сляпо и ако прочетеш малко теория.

4 Без теория си за никъде.

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 4:12 pm 

Благодаря за съветите. Тогава ще ги взема тея уроци по насериозно, вместо да следвам тези в dragoart :lol: :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 4:48 pm 
Аватар

Не знам какви са ти целите, но ако искаш да нарисуваш покемон ти препоръчвам да използваш уроците на твоя сайт :lol: Все ще успееш в рамките на 2-3 опита да издокараш Пикачу :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:00 pm 

Не просто винаги съм искал да се науча, нямам кой знае какви желания да стана нещо велико, но не знам дали е от зодията или от нещо друго просто съм луднал по графичен дизайн, фотография и рисуване.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2011 10:34 pm 
Аватар

Определено почни с геометрични фигури. Също в интернет, си мисля, че все ако напишеш анатомия или Drawing Cutting Edge Anatomy, може How To Draw Anime & Game Characters ще ти излезе нещо. Бамес се смята май за най-добрия, така че може и за неговата анатомия да потърсиш.
А ако искаш да рисуваш покемони, звездни рейнджъри, Ю-Ги-Ох и др. може най-спокойно да си ги прерисуваш. Нивото ти е добро за това. Все от някъде се почва. В прерисуването няма лошо... стига да се опиташ да го развиеш.

П.П С фотографията също бая трябва да се постараеш, но там е по-лесно да уцелиш правилния път и сам.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]