Здравейте,тука съм за да споделя нещата,които обичам да правя и съответно някакви градивни критики да получа,което ще е неизбежно,но пък надявам се да ми помогнат за в бъдеще да се усъвършенствам в занятията си.
Оригамитата ми:
Всичките оригамита в голям размер можете да разгледате Тук
Ефекта на оригами бумеранга,можете да видите на видеото:
Всичките Киригамита в голям размер можете да разгледате Тук
Значиии,Киригамитата са ми значително по малко,защото от съвсем скоро започнах да се занимавам с този вид изкуство и най-вероятно по често ще ъпдейтвам от тях,защото съм си наумил още разни неща,които искам да направя.
Всичките крафтове в голям размер можете да разгледате Тук
И с papercraft-ове от скоро за занимавам и затова са малко на брой,зарибявката започна по-сериозно покрай оригамитата,още си спомням като малък как си лепяхме по труд и техника разни ракети,самолетчета,макети и пр. Като има нещо ново ще ъпдейтвам.
Street Art - Graffiti Stckers,Tags,Sketches,Throws:
Всичките работи можете да разгледате в голям размер Тук
Всичките скечове мисля след време да ги реализирам в бомби,просто кризата ме е ударила,открай време...Сщо така скоро мисля да направя и някой stencil (шаблон),като има нещо ново ще ъпдейтна.
Всичките рисунки в голям размер можете да разгледате Тук
Тааа,сред рисунките има и много стари,и някакви по новички,от преди месец някъде.Повечето от персонажите съм си ги измислял сам,имам си един такъв измислен въображаем свят.Като има нещо ново,ъпдейт!
Затвор Това е моята килия, където сам слагам решетките си. Усамотен,измъчвам душата си. Фалшиво е дори слънцето за мен. От стъкло е тялото ми,но не прозрачно. Тъмно е,затова не виждаш скритото в сенките,вътре,там. Още по крехко е съдържанието, заблудата му е защита, илюзия-сянка, повярвай,мъката ми няма мярка. Усетил любов веднъж, немога да избягам нали? Но съм тук,затворен в себе си, далеч от разумното, далеч от приятното. Ако може и мъката далеч да стои, понеже тъгата в мен се наслои. Като да стоиш под дъжд. Немога да избягам, усетил любовта веднъж. Проклет да съм !
Спойлера:
Любов Всичко да си разделим, себе си ти обещавам. Любов моя,без теб е безсмислено... В каквото и да е състояние душата ми е твоя ! Като роб,накъдето искаш ме води... Без теб няма да съм жив... Това обичащо те сърце, полудява разбери ! Без теб не издържам ! Повярвай,че без теб немога да бъда щастлив ! Още един живот де да имах, в предгръдките си да те видя. Ако възможност,да те достигна имах, смъртта като празник би била за мен ! Страх ме е да остана без теб, повярвай ми, сам себе си немога да позная ! Господ ми е свидетел, колко много те обичам ! Съцето ми копнеещо за теб, подлудяваш го,разбери ! Немога да ти устоя,знаеш ли ?! Без тебе немога да живея...
Спойлера:
Неизразеност Мислил съм за деня, в който ще се предам. Много пъти, за всичко. Така ще ми е по лесно, но защо тогава немога? Защо продължавам напред и живея ? Ти си причината да живея ! Но искам да умра, защо ли? От мисълта за теб, изцеждаща сърцето ми, от ревност бих се побъркал. И не, не ме е срам да си го призная ! И все пак, ако постъпя нередно бих искал да ме последваш, но ме е срам да ти го кажа. Знам че искам много, но това е единственото, което желая.
Имам и разни други писаници,но не ми се ще да ги постна,нещо се срамувам от тези си рабои
Тука ще слагам други неща,които може и да нямат много общо с изкуството,но ще са свързани пак с някаква артистична среда.Затова слагам следните видеота:
Mое fingerboard видео (голяма зарибявка е това чудо!):
Разгеле,приключих с направата на темата.Дано да ви харесат нещата.Критикувайте,давайте съвети,колкото е възможно,приемам всичко на драго сърце! Ааа на места където виждате Dante,това ми е по принцип артистичния прякор,който ползвам,TDK съм само в този форум !
Последна промяна The Dark Knight на Чет Апр 26, 2012 11:59 pm, променена общо 14 пъти
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Заглавие: Re: TDK: Моите изкуства
Публикувано на: Пет Яну 20, 2012 1:12 pm
c0brabg
Евала истински човек на изкуството, занимаваш се с абсолютно всичко . Лично ми харесват оригамитата и киригамитата най-много, инак и в рисунките си страхотен. Не знам какво да кажа друго, освен продължавай в същия дух
И аз много обичам драконите и,заради това преобладават най много оригами дракони,но пък са едни от най трудните за правене,щото имат много дребни гънки на места.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 64 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения