|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 1:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Art: Фотография  Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 10:33 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Някой интересува ли се/занимава ли се професионално с фотография?
Ако да, нека каже и покаже.
В тази тема ще пускам някои мои творби.
Sound-Light-Soul
Последна промяна Mephisto на Вто Окт 02, 2007 9:19 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 9:19 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Ми нека остане Art само, нека и други псукат тук свои фотографии. Може да са обработвани на Фотошопа само да не се загуби истинското от много преработка.
Предлагам, ако имате желание да обсъждаме и подходящи камери, настройки и прочие подробности относно фотографирането.
Аз лично повечето снимки съм ги правил с Canon PowerShot S3 IS :
What is your weapon of choice?
А, ето и нещо...оксиморонно Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 2:26 pm |
 |
NeoLitiC |
|
 |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
kidamy Бравос
Първата е просто да хванеш кадъра
Втората ми какво да ти кажа Доспат Рулз
А третата ми кефи ме много обичкам природата
Аз имам няколко снимки от Доспад но те са на лента такаче ако нямеря каде да ми ги качат на PC-то ще е яко и може и да кача
а иначе Mephisto заговори за фотоапарати  да кажа и аз с какво снимам в момента.Първо тези в галерията ми са от телефона.Следващите ще ги качвам утре вечер  (тези които са от апарата с които съм сега)
Та апаратчето с което съм сега е Optio S55
http://www.nadavi.com.ua/jpg_zoom1/46544.jpg
Не е лошо: 5mp 3x Оптичен зоoм
Доста удобно но краино непрофесионално сега събирам парички да си взема нещо солидно с кото да мога да снимам спокоино и качествено

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 11:17 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
|
Това е леко и компактно, но такива снимки не стават само с мегапиксели и зуум. Следваш съвет - хубаво е човек да има и свястна стойка, която да му помага да улови момента по най-добрия начин. Моята се вижда бегло тук .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 12:45 am |
 |
NeoLitiC |
|
 |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Mephisto написа: Това е леко и компактно, но такива снимки не стават само с мегапиксели и зуум. Следваш съвет - хубаво е човек да има и свястна стойка, която да му помага да улови момента по най-добрия начин. Моята се вижда бегло тук . 
Напълно си прав но за мое съжаление в момента съм строго непрофесионален  смис нямам как да си осигуря хубав апарат и стоика за момента но иначе аз снимах с един стар Ломо които прави перфектните снимки ама аз обичам да снимам черно бяло и ми излиза солено а и на всичкото отгоре ми се скапа механизма за заключване на лентата и още някои други неща а и в момента нямам и никакви чаркове за него надявам се да мога скоро да го оправя и да си се върна на аналогов  (глупости говоря)
Или да си купя нещо по свястно със всичките неща към него а не по отделно  ноо всичко с времето си утре вечер ще покажа какво съм направил с тоя с които съм сега

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 9:47 am |
 |
Mephisto |
|
 |
|
За черно-бялото има фотошоп.
Чакам снимките.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|