|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 11:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: MyArt: ФънАрт: Някъкви рисункиии  Публикувано на: Съб Сеп 11, 2010 9:46 pm |
 |
Johnny Cage |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
dream_dragon написа: Както и да е. Ако не греша трябва да е една от Наруто (поредния фен арт по това аниме). Идеята е, че не прилича много на геройнията, а и повече мяза на мъж. това е Конан..и да,наистина си я направил кат мъж.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ФънАрт: Някъкви рисункиии  Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 3:49 am |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Понеже тва ми е любимия женски персонаж от тва аниме ще пробвам да помогна: малко корекция в дължината на носа (мисля, че е твърде дълъг) най-много би помогнало на Конан да заприлича наистина на женско, каквото трябва да бъде. Също така трябва да отдадеш повече старание в очите. Както на вида, така и на симетрията. Те също играят роля в разпознаването на половете. Не е лесно постигането на перфектна симетрия, но аз поне забелязвам как дясното око стои по-високо от лявото. Иначе хубава е рисунката. Браво.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ФънАрт: Някъкви рисункиии  Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 5:45 pm |
 |
bmine |
|
 |
|
Това с абсолютно черната коса според мене няма как да стане само с моливи.  Мастило трябва. Щрихувай и пак можеш да получиш черна коса. Внимавай обаче, едното око е по високо от другото Поздрави
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ФънАрт: Някъкви рисункиии  Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 9:25 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
5B ... tell me about it ...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|