|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: MyArt: или поне така се води  Публикувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:47 pm |
 |
werewolf_girl |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
Ммм така. Ето малко рисунчици. Първите са измислени а останалите просто гледани Измислените: 001 Това е Хаяма (моята измислена героинка) 002 Първата страничка от нещото в което се отказах 003 Втората... 004 Третата недовършена... 005 Това са и останалите герои в историята 006, 007 А това са фенарт на Юри Саказаки от КОФ (рисунка и после на комп мината) Гледаните: 001, 002 Някое си момче от някоя си манга!! 003, 004 Пак той 005 И пак той 006 Този от Зиппи Зигги 007 Тия двамата са от различни места. Това го правих по поръчка на една приятелка 008 Това също 009 Този не го помня 010 Тия за по 8 мин. са прерисувани, а тоя за 20 мин. го измислях! Ед, Ед и Ал!!! 011 Неща гледани от тук012 -//- (В тази съм допуснала една огромна грешка при повтарянето с черно  ) 013 -//- 014 -//- (Недорисувана) Това е!!  Е не е само това имам около 30 -40 други рисунки ама тези най-си ме кефят.  Свободни сте да критикувате.
Последна промяна werewolf_girl на Чет Май 26, 2011 12:33 am, променена общо 3 пъти
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:  Публикувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:52 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
werewolf_girl написа: както и да е на 17 съм! възраста не е от много значение, има хора на 17 които вече рисуват страхотно професионално и си изкарват парите с тва, има хора които мислят че ако чак на 17 почваш да се учиш значи си закъснял.. но както казах тва не е от значение ако искаш да гледат сериозно на тебе сериозните хора, по-добре почни да пускаш творбите си след като понапреднеш повече
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:  Публикувано на: Вто Окт 13, 2009 10:21 pm |
 |
werewolf_girl |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
Taaaaaкааа реших да посна. Не, не пак, отново! Този път обаче не са рисунки, а картинки обработени с фотошоп. т.е. правила съм подписи и аватари, та реших да ги покажа, да ме оплюете, а аз да продължавам да да си ги правя, за да дразня естетите  (сетих се след това ще напиша фик  ) Така да почвам.... Сугетсу и Казуки Казама (от тази картинка са) Сугетсу 01, 02 Казуки 01, 02 А да, ако имате идеи за надпис, който наистина да подхожда казвайте Ся малко КОФ (от тук и тук са направени картинките) Psycho 01, 02 Fury 01, 02, 03аватарчета пак от КОФ -> 01, 02, 03, 04И като съм на аватари ето и ЧииСега нещо по различно (вече не е от игра имам предвид) Значи почнах с това, обработих го до това (бтв това за тениска го правех  ), а после направин и 2 вариянта на подписи и аватати -> Rock oN 01, 02 и Music angeL 01, 02Hatsune Miko ( ориджинала) -> бяло 01, 02 и черно 01, 02btw сегашния ми профил аз съм го draw-нала -> 
Последна промяна werewolf_girl на Вто Сеп 28, 2010 8:30 pm, променена общо 2 пъти
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:  Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 12:48 am |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Интересни са. Имаш естетическо виждане на някой места, но пък на други просто насищаш нещата (последните профилчета). Може да е защото аз не обичам толкова претрупани. Падам си по-простите профилчета. Имам една идейка. Ако ротейтнеш Hatsune Miko (аватарите и подписите) наляво ще се получи нещо малко по-свързано. Така изглежда все едно ръката е на друг човек и отива да отскубне от косата на момичето. Примерно. Rock oN ми харесва, но малко ме дразни непрекъснатата рамка. Някак си... лично усещане е просто. Но празния квадтрат в подписа ми е в повече. Music angeL ми харесва повече, защото е някак си по-освободено. Различно е от другите. КОФ серията не са лоши, но са някак си набързо пипнати. Даже не си ги мислила надписите много. Сугетсу и Казуки са интересни и много готино направени. Но на момченцето нещо не ме кефи рамката. Както казах лично виждане. Настоящия ти профил е хубаво нарисуван, но можеше да засилиш малко контраста. Бледнее. А и аз съм с черния скин. Готини. Продължавай да твориш.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|