Начи тва първото са си мои рисунки аз съм си ги измисляла.Мисля че ще забелейите,че на варянт 2 има малко повече линии,но някак нз кое от двете е по-хубаво
БРАВООооо сестричкееееееее......~Разпъва тресперант ``Слава на Мика``~.....Припадналия пияница много прилича на мен....(особено и аз като зажаднея за всичко с алкохолен градус)....
Публикувано на: Чет Сеп 13, 2007 1:33 pm
fantasiq
Имаш различен стил ми се струва,което е хубаво Продължавай все така
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Аригато за коментарите.Ето една нова,ама понеже я снимах от малко страничен ъгъл,защото иначе ми се вижда сянката,е малко така....
Ако някой види накъсаните черти да не ме съди винаги така съм рисувала О___О тоя *почертавам* май има голям задник ама
Аригато за коментарите.Ето една нова,ама понеже я снимах от малко страничен ъгъл,защото иначе ми се вижда сянката,е малко така.... Ако някой види накъсаните черти да не ме съди винаги така съм рисувала О___О тоя *почертавам* май има голям задник ама
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 107 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения