Дата и час: Сря Мар 05, 2025 5:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 5:12 pm 
Аватар

Прерисуваните не струват, тези, които си измислил/а са отвратителни, на всичко отгоре и това yaoi изпълнение. :thumbsdown:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 6:33 pm 
Аватар

1. Косата на какаши е твурде къса ухото е твърде нагоре и мега голямо и нещо грам не мяза на какаши да не говорим че си рисувала безразборно пръсти
2. много добре е направено и все пак дясната ръка пак изглежда гумена всичко друго е перфе в рисунката
3. експериментираш което е хубаво и все пак "малката русалка" ми идва малко в повече :?
4. тоя косъм/кичур много зле се е получил ... сякаш цялата коса е сплъстена и навсякъде равна и изведнъж кичур ффс.... очите са твърде близко и не си оцелила пропорциите на лицето (чело/очи/нос/разстояние между нос и устни/разстояние между устни и брадичка) и змийте са някакси твърде детски
5. този път си му раздвижила косата и пропорцийте и светлосянката са се получили страхотно ... за сметка на това тсунадето нещо не се е получило ама хич :?
6. макар и да съм против yaoi тази е станала много добре само дето водораслото (тоя доло в ляво) няма никакви рамене и този път прекалено детайлна коса
7.последното (което си нямам идея какво е ) ме радва много ... ама много много :lol: не знам защо просто ме кефи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 7:22 pm 
Аватар

Нямат характерност, изглеждат изкуствени, няма нищо творческо освен 4, но тя пък е доста невярна анатомически. Единствено Л има някакъв по-свестен поглед, но ако не го бях виждал на 200 други фен и не фен артта в същата поза, щеше да ми хареса.
Иначе горе-долу си нацелила нещата. Единственото ти хубаво е последната картинка каквато и да е тя. Всички други... ами просто седят кофти на листа, а и подписа никога не се праска на средата на творбата, освен ако не е творческо решение или не се връзва с картината.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 7:33 pm 
Аватар

'coincidence' написа:
Neltarion,Нямам си и на идея къде ги видя тия "прерисуваните", които "не струват"(...)
нямам нищо простив някой да ме критикува

Ей от тва щях да падна. :lol: Моето момиче, има си похвати и методи по които да се рисува анимация, и ако ги пренебрегнеш, единственият ти избор е да прерисуваш. Не лъжи себе си, всички виждаме, че си ги прерисувала. И се познава по грешките в конпозицията на фрагментите - и на лицето и на тялото. Иначе се забелязва колко си клечала да оправиш косата на L, ма тъй като ти липсва теорията изобщо не знаеш аджеба що е тая светлосянка и що някои кичури са с бели или по-светли очастъци. А комплекси показваш ти. Нз кой ти я пробута тая идея за гейовете и лесбийките, ма аз лично нападка срещу тях не видех. Остава само една причина за яростният ти откат, и тва е... айде стига ти толкова сол за един ден. :mrgreen:
Сукс.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 7:37 pm 
Аватар

На цялата сбъркана анатомия й се заяждате за едната светлосянка? :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 8:01 pm 
Аватар

Няма лошо в подписа, даже е нещо кажи речи задължително, но трябва да е на правилното място, така да се каже.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 8:19 pm 
Аватар

Лично на мен ми харесват ама наистина липства теория. Например ухото е по високо от колко трябва отиди пред огледалото и се позагледай малко в ушите си и ще видиш че възглавничката започва към края на носът :) И, имам един въпрос! ЗАЩО ВСИЧКИ СА СА ХВАНАЛИ ДА РИСУВАТ АНИМЕ В ТОЯ ФОРУМ АДЖЕБА ?!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 8:20 pm 
Аватар

'coincidence' написа:
Neltarion,
1. Нямам си и на идея къде ги видя тия "прерисуваните", които "не струват"... Единствената рисунка, която има, забележи, прерисувани елементи, е тази от Дет ноут, но като цяло и нея съм си я рисувала почти сама... :/
2. На хора, които казват, че нещо е "отвратително" без да изтъкнат дори един свестен аргумент към твърдението си, аз им викам комплексари.
3. А на хора пък, които все още са против гейовете или лесбийките, дори не знам как да им викам, защото това е едновременно задръстено, старомодно, бъкано с предразсъдъци и глупаво... Ами не знам дума, която да съчетава и четирите "качества" в едно.

Защо е нужно да ти обяснявам, че рисунките ти са грозни? Постни, без никакви детайли, бледи, пропорциите и анатомията ги нямаш за нищо.

Л си го прерисувала целия, като си добавила нещо от себе си, но си остава прерисуван.

За yaoi изпълнението - имах впредвид, че е грозно и не добре реализирано. А това, че съм против гейовете - факт, като си толкова толерантна към тях, беги да им държиш пишленцата, докато си правят свирки.

Не знам дали си поредната меланхолична патка, към която всеки трябва да се държи уважително, или само се правиш на такава... Повече клоня към първото, де.

Epic fail.

Последна промяна Neltarion на Нед Ное 02, 2008 8:26 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 8:49 pm 
Аватар

Само прерисуваната е станала добре,но заради разликата в стила между нея и останалите,съм склонна да смятам че не е твоя.Продължавай да рисуваш,научи се да използваш светлосенки и оправи пропорциите,така че героите да приличат пане малко на себе си.Успех :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 9:07 pm 
Аватар

Банички не ям, скъпа - съдържат прекалено много мазнини, пробвай и ти да ги спрещ и може мозъка ти да започне да работи нормално.

Себеуважение имам, просто нямам самочувствие до небесата.

Да не би грубият ми език и тон да са наранили крехката ти душица? Спирам да ти спамя в темата, и без това някой мод ще направи чистка, ако искаш да ми кажеш нещо, или да се разберем като хора, пиши на ЛС. Ако не - живей си розовия живот, в който никой никога няма да ти каже нещо, което да те жегне.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 9:17 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

@Neltarion детето явно за пръв път се сблъсква с градивна критика в живота си :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 10:26 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

'coincidence' написа:
Belgarion, извинявай, ама ако според теб ... е градивна критика, то и ти си се извъдил огромен разбирач.
Ама яко те домързя да помислиш защо аджеба фигурира
Belgarion написа:
:lol:
в поста ми, а ;).
Бтв ако си мислиш, че бидейки културна ще постигнеш по добро отношение се лъжеш. Има си хора и тролове, мисля, че е време да почнеш да ги различаваш, и да спреш да се пениш излишно ;)

пп. Очакваш някой да се старае в граматиката си в рандом интернет форум? Не ме карай да понижавам още повече мнението си за теб :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 10:43 pm 
Аватар

'coincidence' написа:
Гладивна критика е това в постовете на Sinister, Lost_Ronin, shiguruy...
Само че едно гласче ми казва да споря с всички, които се правят на /респективно са?/ кретени, най-малкото защото обичам да споря, а кретени много ---> много индивиди, с които да го правя. Плюс това ми е готино, че повечето не могат грам да спорят с мен...
ПП: Не че е особено съществено, ама все пак в българския език има едно явленийце, наречено пълен член, което не е лошо да се използва. (;

Така, гЛадивна критика може и да се нарича, респиктивно обектизирано, мнение, което изглажда отношения, тоест - положително мнение. Тъй де, ама гРадивна критика не е съвсем тва. Земи таковата, тълковния речник и респективно вземи да го погледнеш. :wink:
Ох, кретени батка, кретените са мнооого. Като един от респективните кретени би трябвало да го знаеш. А онова гласче му кажи да млъкне, щото знаеш къде отиват тия с гласове в тиквата. :lol:
И има едно явленийце също във форумите, наречено - 7годишни лапенца. :lol: Не, нямам нищо против тях, стига да си държат пръстите далеч от клавиатурата.
Не ни вземай навътре, ние просто гледаме да си почешем езиците:) ..... или не? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 10:49 pm 
Аватар

'coincidence' написа:
Neltarion, "грубият ти език и тон" са нещо банално, което се среща навсякъде както из форуми, така и в реалността, така че няма как да ме докосне.

Но от предишния ти пост се разбира друго. Fail!

'coincidence' написа:
Само че едно гласче ми казва да споря с всички, които се правят на /респективно са?/ кретени

Значи за теб определено не можем да ползваме поговорката "По - умният отстъпва"? :lol: Fail x2.

'coincidence' написа:
най-малкото защото обичам да споря

Който говори много, рано или късно казва нещо глупаво. В твоя случай - рано и често. Fail x3.

'coincidence' написа:
Плюс това ми е готино, че повечето не могат грам да спорят с мен

Хората не могат да спорят с теб? :lol: Досега изпонаписа толкова емоциални откровения и псевдоинтелектуални глупости, че спориш сама със себе си. Fail x4.

'coincidence' написа:
Лол, че на всичкото отгоре и влияела на мозъчната дейност! Oh yes! ^^

Тук си права - като ти гледам писанията си такава празноглава шматка, че няма на какво да ти влияят. Fail x5.

Опитах се да не ти спамя в темата - явно няма да стане. Пък и като гледам как сама се закопаваш допълнително - няма й нужда.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:37 pm 
Аватар

Спам ,спам ,спам, спам ....ходете и си чешайте езиците на ЛС :roll: В тази тема има три реални мнения -> има в Лафче една СПАМ тема поствай си нещата там - отговорите ще са 99% същите

'coincidence' извинявай , но за човек ,който е решил да споделя нещата си навън ...рисуваш/прерисуваш лошо (ако погледнем от положителната страна винаги има и ще има по-зле ). Пропорциите никакви ги няма , анатомията въобще не съществува , а светлосенките са напляскани дето ти е попаднало да ги сложиш >.<

Като цяло имаш някакви леки наченки на талант ,защото си пробвала да нарисуваш нещо свое , но то е толкова ...криво , че не става . Защо всички се пробват да рисуват аниме герои :?: Пробвай наистина да рисуваш нещо - човешка анатомия , светлосенки , натюрморт , пейзажи и чак после се ориентирай към аниме героите. С една дума липсва ти реалната база за един "художник" и най-вероятно ти липсват упражненията

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]