|
Дата и час: Пон Мар 10, 2025 8:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 11:24 pm |
 |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Муахаха
*тормоз* *тормоз*
..
ъкхъм...  Най-накрая да има място в форума където да кажа, че ми харесват страшно много.
CD C:\ COPY Moon.exe D:\Wanderer's Art CD D:\Wanderer's Art SAY "Wasup, AGgirl.jpg? I am Moon.exe. Wana go to C:\Party Club\?" SAY "Go back to C:\, you stupid junk file!" MOOD "SAD"
pp вече мога ли да правя профил?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 8:06 pm |
 |
faye |
|
 |
|
 Добри са  Ако се разгледат веднага се виждат нередности, но завършеността им компенсира за недъзите  (вече споменаха лицата и т.н)
Имам няколко въпроса свързани с някои от тях: Скиците са ясно, но на 2ра картинка светлосенките мязат на фотошопнати, а на последната пак има светлосенки, които мязат на работа с туш, отколкот с ФШ. Чудех се малко инфо, че стана интересно за използваните техники ^^
Другото нещо имаш ли някви емблеми тип, графити или плетеници... да видим? Имам страното чувство, че ще са яки ако се намерят. Опровергай, ако греша
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 8:33 pm |
 |
Wanderer |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 3:28 pm Мнения: 1729 Местоположение: Sector 404
|
@faye
На втората картинка сенките са направени с Фотошоп, а също и цвета на човечетата. По принцип са черно бели рисувани с молив. За сенките съм използвал screentones (като тези в мангите). А на последната картинка най-вероятно питаш за military мацката... за нея съм използвал отново Фотошоп. Използвал съм сив цвят и gradient.
Ако имаш някакви въпроси мога да обясня подробно, имаш ме в Скайп, само кажи ^^
А относно емблемите - имаш предвид като тези по дрехите на момичето в първата рисунка ли? Ако става въпрос за такива нямам. Не съм се захващал досега да правя емблеми/стикери/graffiti-style неща. Освен ако не ми дойде музата покрай Air Gear мангата

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|