Дата и час: Сря Фев 26, 2025 12:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic:Голямо Blue Море.
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 12:31 pm 
Аватар

След като видях колко хора се изредиха да пишат Фикове та дори и да не могат…Си рекох и аз да напиша нещо….Първия ми фик (hell yeah).Няма заглавие, нито съм го оформил, не че ми пука. Та чакам критики, наредби, нареждания, хейтвания и др..

Кораба се люлееше от големите вълни които се блъскаха в него и караха дървения съд да издава силни скърцащи звуци…..
-Ще умрем , ще умрем…Се чуваше от едно голямо буре, което се търкаляше по пода на кораба…
-Престани Усоп, само усложняваш нещата…
-Извика едно кокалесто оранжевокосо момиче което изрита силно бъчвата и я блъсна към вратата на палубата която водеше към долните етажи на кораба. А от вътре се чу само един писък и силен трясък.
Момичето погледа на горе и видя голям черен облак който покриваше целия небосвод с километри.
-Каква е тази буря за пръв път срещаме такова нещо.
-Си каза момичето на ум и в следващия момент огромна вълна удари малкия кораб а тя изхвърча и падна във водата.
-Бързо Нами – сан падна във водата.-Се извика някой и след секунда русокос млад мъж скочи след момичето което се давеше във морето.
-Нами, Нами.-Извика момчето опитващо да стигне до нея краката му започнаха да се мърдат свръх бързо във водата и след секунди той почти вървеше по повърхността и.
Ръцете му се протегнаха към момичето и след секунди той обгърна Нами за кръста……

-Въже бързо въже!-Извика Санджи и едно голямо въже бе хвърлено към него.Младежа хвана въжето и веднага бе издърпан на кораба.
Добре ли е?-Извика мускулест мъж който засмука въжето през една дупка във ръката си…..
-Не не диша ще и направя дишане уста в уста. -Каза Санджи той положи момичето на земята.
-Сигурен ли си че не диша на мен ми изглежда точно обратното?
Попита мускулестия мъж който бе облечен с бански и къса ризка…
-Да Франки не диша. –Промълви тихо русокосия младеж, лицето му се наведе към нейното.
Устните им бяха на милиметри разтояние той усети топлината от дъха и след секунди изпита остра болка между краката.
-Мисля че нямам нужда от помощ!-Промълви момичето което гледаше застиналия от болка Санжи.Тя го избута а той се претърколи на земята, изправи се и се усмихна с лека злоба на момчето..
-Въздух, сега аз се нуждая от въздух..Изсъска Санджи държащ се между краката.
-Къде са другите?Попита тя и погледна към лежащия на земята Санжи.-Зоро спи, Робин и Чопър проверяват щетите на кораба, Усоп е в бъчвата.А Лъфи и Брук са…. Незнам къде са!
-Какво как незнаеш?-Попита момичето и веднага намери отговор на въпроса си.
-Давай Лъфииии!
-Извика някой а Нами погледна над себе си…
Чернокосо момче носещо плетена шапка и Ходещ череп стояха отгоре на мачтата и с удивление гледаха смъртоносната буря .
-Добре готов ли си?-Попита чернокосото ухилено до ушите момче което се падаше капитан на кораба.Брук скелета само кимна одобрително с глава и след секунди ръката на капитана се разтегна и се озова на двадесет метра във въздуха.
-Сега само чакаме!-Извика черепа който се захили и загледа облаците над тях.
Блесна светлина която заслепи всички и веднага след това изчезна.Чу се силен гръм който отекна също толкова бързо колкото проблясъка.
-Нами погледна нагоре и видя Лъфи по чието тяло течеше електричество сини проблясъци обсипваха кожата му, а цяло му тяло трепереше.
-Глупаци веднага слезте долу!-Извика тя явно двамата бяха насъбрали доста страх от нея и веднага скочиха на палубата ухилени до уши.
-Спрете се незабавно Лъфи отивай да събудиш Зоро, Брук оставаш тук завържете всичко което може да мърда за мачтата, тази буря е нереална…
-Каза момичето а в очите и се четеше притеснение.Огромните вълни продължаваха да блъскат кораба като самите те сякаш ставаха все по големи и по силни.
А кораба като чели всеки момент щеше да се преобърне….Зеленокос мъж се показа през врата която водеше към долните етажи на кораба и прозявайки се погледна изплашената Нами.
-Какво става тука?-Попита любопитно той а в следващия момент голяма вълна удари кораба и сякаш отговори на въпроса му…..
-Какво по дяволите е това.-Извика Франки виждайки тъмно синя перка на риба десет пъти по голяма от кораба....-Аххххххххххххххххххх, колко яко.-Извика Лъфи който стоеше зад Зоро и явно също бе видял перката.

.Ще има продължение ако поне двама човека кажат че става…

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 5:12 pm 
Аватар

Запетайки, извика не може да бъде възвратен глагол, и пълно с други грешки. Като цяло фейл, но не чак епичен...

Профил  

Заглавие: Re: MyFic:Голямо Blue Море.
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 11:10 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
чакам критики, наредби, нареждания, хейтвания и др..

WHUT ? Oh ....Heaven for my ears or eyes in this case ....Ем...хубаво е че си напраил нещо различно от обикновените Наруто фикове....ама тфа не значи нещо....се едно да кажа че лайното което изсрах вчера е по-добро от лайното което изтресках оня ден....Пак си съква...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 11:46 pm 
Аватар

Граматически е адски зле издържан този фик, просто като за учебник. Много прости изречения и малък набор от изразни средства, но ако се редактира, оформи и малко поукраси няма да е сериозен фейл. Карай по-описателно.

Shikaku,
ти си по-голямо недоразумение и от Наруто фиковете. Бива, бива да се опитваш да си жлъчен, ама твоето е жалко.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 8:41 pm 
Аватар

Оформи малко текста. Научи се на елементарен български и на основните правила, обогати си речника и пердполагам ще може да минеш с повече от три. За сега си с две плюс за идеята. Иначе Зенит е права. И все пак оставяй по.малко неща за редакторите.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]