Дата и час: Сря Мар 05, 2025 4:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic: Изповед
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 11:20 pm 
Аватар

Tова е едно от любимите ми малки разказчета които съм писала, когато го чета откривам много смисъл в думите му и за мен лично са много истински... (извинявам се предварително ако има някоя грешка, ще го поправя по късно)

От всички неща на света, аз исках само едно ... нейното сърце...
Уви така и не успях да го открадна, според хората съм най-великия крадец, който някога се е раждал... но не можах да открадна най-голямото съкровище, което човек някога е познавал... любовта...
Спомням си нейните думите ... “Не можеш да имаш нещо, което не ти принадлежи.”...
Стрелата ти се заби право сърцето ми, мога да я усетя как ме прорязва... разкъсва ме... Каква ирония, казват, че Купидон поразява сърцата на смъртните с любовни стрели и те се влюбват... но стрелата ти няма да ме дари с любов, а ще ме прати в прегръдките на Смъртта...
Ще умра...
Осъзнах го в момента, в който упъна тетивата на лъка си, осъзнах, това че вече никога няма да видя усмивката й, че никога вече няма да я докосна...
Толкова много пъти исках да й призная любвта си, може би щеше да отвърне на чувствата ми, но аз съм крадец, а не поет, думите не могат да се леят така сладко от устата ми... Не и аз... всичко, което й казвах беше...“Ти ми принадлежиш!!!”... не беше най-доброто, което може да бъде казано, не!!! Знаех го, но се страхувах!!!
От какво???
От себе си, от собствените си чувства, би трябвало да съм силен, а не да се влюбвам, не съм го искал, но то стана...
Влюбих се, приятельо, влюбих се и се изгубих, изгубих и нея, и себе си, и живота си... всичко...
Погледни, колко много кръв, може би сърцето ми наистина се е разбило или това са неговите сълзи... Да това са кървавите сълзи на моето обречено сърце... мога да ги вкуся, изпълват устата ми, виждаш ли тънката струйка, която се стича толкова е топла... Но сълзите ми са горчиви, изпълнени са с всички мои грехове, мога да вкуся всеки един от тях... сякаш те се връщат за мен, да ме отнемат от този свят, да ме оставят без обич... сам... Не искам!!!
Не искам да съм сам... не желая, да съм сам, не искам да се деля от нея... искам я до мен... но тя не ме желае...
Лепкави са, усещаш ли ги? Мога да ги докосна с пръсти, аз лежа в тях, те са около мен, сълзите на моето сърце, моята омърсена кръв, не я докосвай приятельо, може да се заразиш... каква глупост!!! Вече не зная какво говоря, чуствам се слаб, спи ми се, но не искам да заспивам без тя да е до мен, да ме държи за ръка, да видя лицето й, нейното красиво лице... за последен път... Обичам те!!!
С последния си дъх, младия мъж протегна ръка на горе и най-накрая изрече думите-“Обичам те!!!”, след това затвори очи и заспа. Мъжът, който го бе държал в ръце, същият който го простреля, положи тялото му на земята и отстъпи безмълвен. След секунда, от нищото се появи младо момиче, задъхана, сякаш бе прекусила целия свят, за да стигне до тук... не на време за последните думи на умиращия. Тя се хвърли към него и го взе в обятията си, притискаше го силно и милиони сълзи се стичаха по красивото й лице. Момичето го целуна и прошепна нещо на ухото му, толкова тихо, че само мъртвите можеха да чуят... “Обичам те!!”
Хората се страхуват, да изразяват чувствата си и затова може никога да не успеят, да ги покажат, не чакайте, не се стахувайте, защото утре може никога да не дойде!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 11:41 pm 
Аватар

Някои неща наистина се случват, което много ме смути. Бих казала, че е добре написано. Жалко, че последното никой няма да го изпълни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 12:07 am 
Аватар

Не беше момент да го чета.... както и да е....
Добро е. :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 12:28 am 
Аватар

оле човече тва е великолепна страхотно :shock: мн доре пишеш :wink: с удоволствие бих искала да прочета някои от др ти разкази за които спомена :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 12:32 am 
Аватар

Много е хубаво :) . Много ми хареса искам още :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 1:37 am 
Аватар

NOXITA написа:
Някои неща наистина се случват, което много ме смути. Бих казала, че е добре написано. Жалко, че последното никой няма да го изпълни.
Ама толкова ли си сигурен/а,че никой няма да го изпълни?( :D) А иначе разказа е квалитетен и последното изречение важи на 100%

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 4:20 am 
Аватар

Цитат:
Хората се страхуват, да изразяват чувствата си и затова може никога да не успеят, да ги покажат, не чакайте, не се стахувайте, защото утре може никога да не дойде!!!
Та то ако е така , дай да ходя да напсувам половината даскалици , а след това да усмъртя другата половина ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 10:45 am 
Аватар

djumba написа:
оле човече тва е великолепна страхотно :shock: мн доре пишеш :wink: с удоволствие бих искала да прочета някои от др ти разкази за които спомена :wink:

Мерси!!! Радвам се, че ти е харесало!
Обещавам да кача още, не мислех, че ще се хареса толкова много, благодаря на всички!!! :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 10:55 am 
Аватар

djumba написа:

х2. Беше страхотно... :( и доста тъжничко.... Но, ако имаш още, пускай без да мислиш :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 4:41 pm 
Аватар

ТТ____ТТТ how saaad~~~ *soobuuu~~~*
Браво, рисуваш яко и пишеш яко ^^
и пак....*подсмърк* ТТ_ТТ

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 7:57 pm 
Аватар

sasusaku_love написа:
djumba написа:

х2. Беше страхотно... :( и доста тъжничко.... Но, ако имаш още, пускай без да мислиш :wink:

Ами те повечето ми са такива, тъжнички, ама ще кача!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 9:02 pm 
Аватар

Hina написа:
sasusaku_love написа:
djumba написа:

Ами те повечето ми са такива, тъжнички, ама ще кача!!!

оле супер :love: :thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 12:40 am 
Аватар

Хареса ми :lol: Браво :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 9:14 am 
Аватар

Много е хубаво.

Заглавие: х
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 5:58 pm 
Аватар

Много е яко..и вярно е,че последното нещо повечето няма да го изпълнят... ( и аз съм един от тях)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]