Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: MyArt - photos (::
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 8:48 pm 
Аватар

Отново ще играя гадняра. :lol: Това което виждам от девиан арта (или както му е името) ти си от типа хора дето слагат всичко, въпроса е да има за сметка на качеството. Имаш чудесни снимки. Но на повечето ми се струва, че просто си щракнала без да се замисляш. Предполагам, че си имала нещо в предвид, имала си някаква идея, ама не ти се е получила (на повечето неща). Малко е трябвало на места, ама като не си го помислила. Предполагам снимаш с цифров фотоапарат и то май някоя сапунерка (тук ако бъркам може да ми се накараш).
Само едно не разбирам, защо снимките са някакви малки като ги отворя в галерията. Тук си сложила големи, хубави, вижда се какво си снимала, а там са някакви малки, ситни, направо да си избодеш очите да видиш какво е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:55 pm 
Аватар

dream_dragon написа:
Отново ще играя гадняра. :lol: Това което виждам от девиан арта (или както му е името) ти си от типа хора дето слагат всичко, въпроса е да има за сметка на качеството. Имаш чудесни снимки. Но на повечето ми се струва, че просто си щракнала без да се замисляш. Предполагам, че си имала нещо в предвид, имала си някаква идея, ама не ти се е получила (на повечето неща). Малко е трябвало на места, ама като не си го помислила. Предполагам снимаш с цифров фотоапарат и то май някоя сапунерка (тук ако бъркам може да ми се накараш).
Само едно не разбирам, защо снимките са някакви малки като ги отворя в галерията. Тук си сложила големи, хубави, вижда се какво си снимала, а там са някакви малки, ситни, направо да си избодеш очите да видиш какво е.

ти винаги играеш ролята на гадняра :hat:

Благодарение на Ahinora Sakarska и Hinata_foxy ;3
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:28 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Само http://chibi-houyou.deviantart.com/art/ ... -101537107 ми хареса ^^"

пп. @soul_eater11 а ти нещо напоследък на всяка манжда мерудия го раздаваш, м?...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 12:26 am 
Аватар

Не гледах девианта ти, но от горните мога да кажа, че чисто естетическото ми и съвсем аматьорско мнение счита тази снимка: http://fc00.deviantart.com/fs47/i/2009/ ... houyou.jpg
за почти перфектна. Почти, просто защото не блести с някаква оригиналност, но за сметка на това изглежда страхотно и е на нивото на неща, които съм гледал в хубави списания.

Другите обаче за контраст ли ги сложи?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]