Дата и час: Пет Мар 14, 2025 2:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Помощ със банер (сигнатура)
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 10:31 pm 
Аватар

Здравейте, трябва ми помощ и то горе доло бързо.Трябва да направя банер на 1 игра за 1 сайт но не съм сигурен дали сам 6те мога :? , аз 6те се опитам но искам да ви помоля за малко помощ :roll: , добре дошла е всяка помощ.Банера (сигнатурата) трябва да е:
-So we need a 468x60 banner.
-Animated banners will score you brownie points, but does not mean you will win.
-Make it pop :)
-Have it telling about PoA the two servers, rates, free to play, most updated server, ect
-200kb max size
За тези които не разбират англ банера трябва да е с големина 468x60 и да е голям на големина 200kb, ако е анимиран 6те е по добре. Ето пример трябва да е не6то като това tyk да не е по съвсем съ6тия на4ин направено смис да не пи6е low rate и така а просто rate on rpg и самия рате, то го пи6е на банера дето съм дал също тка да пи6е сървара и другите не6та като most updated server, оба4е да има ратовете за рпг и пвп задължително.Ето няколко рендара дето могат да ви послужат tyk , tyk , tyk u tyk това са тези които препоръ4вам.Моляви хора ако можете ми помогнете :) и ако се пак се намери някой който да ми помогне успех :wink:
ПС: Трябва да се споменава 4е е епизод 2

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 11:40 pm 
Аватар

Стеф мене не ме бива в това мога да ти помогна само като ти кажа как става джижещата картинка.В photoshop-а даваш Window-->Animation
и траа ти излзне от долу с картинката ти.И после отваряш например нали друга картинка и там долу трябва ти излезне нейната и в края на долната линийка цъкаш на малката стрелкичка и даваш Copy Layer или там както се нарича траа да започва с Copy после цъкаш върху първата ти картинка нали и даваш пак стрелкичката и paste и след това така се сменят...А за да изрежеш някоя картинка използвай магическата пръчица тоест така изглежда :D и цъкни на фона за да я изрежеш.Ако фона е с различни цветове изрязването ше се омаже зависи от колко различни цвята е...А ако е с бял фон си перф копираш картинката на нов прозрачен лист(Това става от File-->New и даваш на Transparat или нещо такова то т'ва Transparat седи на едн такова за избиране на фона та това е за прозрачен фон.Пействаш картинката и фона траа ти стане бял с картинката са избираш пръчицата и цъкаш върху белия фон и след това копчето Delete.И остава само картинката на прозрачен фон и ако искаш да го сейвеш с прозрачен фон го сейвни в PNG формат и на последното като те пита как да го сейвеш му дай Interlanced поне аз така си напраих моя сигнатур...Малко бързах такаче дано си разбрал нещо :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 11:53 pm 
Аватар

Бро аз 6е се опрая ба4кал сум пове4е от теб сус фото6опа :wink: но се пак мерси :) ма аре ако има6 време направи 1 плс :D за да видя как 6е излезе.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 12:23 am 
Аватар

Проблема е че незнам как да го сейвна.Имам предвит като наслагам картинките долу в линийката и после като го го сейвна в GIF. формат нищо не става :?

Тоест не се движи..

Едит:Ако изчкаш до 1-2 часа може и да го направа :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:37 am 
Аватар

Ето как стана http://i.data.bg/07/12/16/710455_orig.jpg
Утре ще го направя са само това да видиш как става има и рамки загледай се хубави едни черни тънки чертички :D .Само кажи какви надписи искаш след този дето аз съм написал и утре като стана(няма да е рано :D ) ще го довърша :)

Едит:Само си намери програма за смаляване що ще стане към 1 мб :? просто нямам никва идея освен картинките да ги правя 1 по 1 с Adobe Photoshop и след това да ги съединявам с Easy GIF Maker....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 2:54 am 
Аватар

Да то4но такива ми трябват :) аз 6ти каа кво да добави6 ама за големината ко 6е праим :? .. незнам да има цонжертер който да намаля без да бугне гифа :?
ПС: мое да пробва6 със Bannershop да праи6 гифовете прави ги по малки доколкото знам :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 11:08 am 
Аватар

btw тва ако са картинки от някоя игра ще съм ви мн благодарен ако ми кажете коя е , че качеството ме кефи ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 12:10 pm 
Аватар

Това са картинки от играта RF Online тка фаси нека в подписа да излиза PVP 60x/10x/GM RPG 6x/6x/6x 4e e Episode 2 и Free to play RFPOA :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 12:43 pm 
Аватар

ОК значи са ше проам с прогрмата дето ми каза.А значи само т'ва RF Online Procces of Annihilation и другите 2 така ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:15 pm 
Аватар

Добави данните за рпг и за пвп суржара както и напи6и 4е free to play е и 4е е episode 2

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:20 pm 
Аватар

Не става с Bannershop :( дава ми ерор като се опитам да го направя ими дава да му дам Don't Send...

Едит:Са напиши сичко което искаш да напиша да се сменя аз ше потърся туториали за фотошопа.

Едит:Разбрах как става май с Photoshop след малко ако стане ше пиша.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:51 pm 
Аватар

Ето как стана http://i.data.bg/07/12/16/710881_orig.jpg 89 kb.Само за 1 надпис като сметнеш че осават още 3.Или може да направя по-бързо да се маха надписа мисля че ше стане по-малко :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:52 pm 
Аватар

Тка са 6ти напи6а кво да напи6е6, естествено да се сменя текста като на това дето съм дал за пример :) тка ето тези които искам да напи6е6:
-RF Online Process of Annihilation
-Rising Force Episode 2
-RPG: 6x/6x/6x
PvP: 60x/10x/GM тея 2-те за рпг и пвп да са на 1 място
-Most Updated Server and Free to Play
-Join now www.RFPOA.com
тка на4и тея да ги напи6е6 като си4ки дето са съм ги написал смис тиретата да са отделно само рпг и пвп да са на 1 място.Тка ако не успее6 да го направи6 с фото6оп напи6и тука в темата 4е не мое6 и ми прати отделните картинки да ги зглобя със банер 6ото не6о и на мен не ми се полу4ава тав със гифа от фото6опа (преди си правех 100% 6ото помня 4е бях напраил тва със дъжда) ми тва е за са пи6и тука.
ЕДИТ: Аз докат го напи6а ти ве4е бе6е постнал, на4и гледаи да е то4ен размера да не е по голям от 200кб ина4е е супер

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:57 pm 
Аватар

Пусни си скайп :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 9:36 pm 
Аватар

Тка някой мод ве4е мое да трие темата :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]