Чудех се дали да не пусна тази тема в Галерия,но май и тук ще намери място. Работата е там,че всяка година,откакто моята скъпа приятелка elyon си купи принтер си правя учебната програма с пет аниме картинки за всеки ден от седмицата. Отпускащо е да ги видиш,особено когато на следващия ден имаш контролно. Тази година по разбираеми причини не съм си направила още и искам да стане супер готина. Моля всички за помощ. В тази тема пускайте линкове или поствайте красиви картинки,които според вас ще са подходящи за тази цел. Ако искате може да давате предложения за дизайн или просто топ пет любими шота. Благодаря предварително!!!
Чудех се дали да не пусна тази тема в Галерия,но май и тук ще намери място. Работата е там,че всяка година,откакто моята скъпа приятелка elyon си купи принтер си правя учебната програма с пет аниме картинки за всеки ден от седмицата. Отпускащо е да ги видиш,особено когато на следващия ден имаш контролно. Тази година по разбираеми причини не съм си направила още и искам да стане супер готина. Моля всички за помощ. В тази тема пускайте линкове или поствайте красиви картинки,които според вас ще са подходящи за тази цел. Ако искате може да давате предложения за дизайн или просто топ пет любими шота. Благодаря предварително!!!
Като са върна вкъщи ще ти намеря няколко картинчици на Сасу
Публикувано на: Чет Окт 18, 2007 2:33 pm
.:Sand_Temari:.
Регистриран на: Пет Юли 06, 2007 3:01 pm Мнения: 268 Местоположение: Варна
Като са върна вкъщи ще ти намеря няколко картинчици на Сасу
ще стане нещо като от миналата година,но няма лошо. Това просто няма да е моята програма ако няма малко от него. Наистина сладурски картинки Темари чан. Благодаря!
_________________ Просто поредния анимехолик...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Окт 18, 2007 3:58 pm
Vampy-chan
Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 10:49 am Мнения: 261 Местоположение: in the shadows...
Хаха същото като мен и моя бележник и тетрадки.....
Препоръчвам ти да видиш тази галерия. Много ми харесва как рисува това момиче...има усет http://heise.deviantart.com/gallery/
Catwoman една от твоите картинки е вече класиран победител. Призовавам всички-давайте линкчета,поствайте сладки снимчици,накрая като ги разгледам всички хубаво ще класирам победителите и ще покажа на какво ми е станала програмата. с ваша помощ вярвам ще стане от яка по яка!
_________________ Просто поредния анимехолик...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Окт 18, 2007 9:35 pm
tehpwnerer
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения