Ето малко арт от мен. Приемам всякакви съвети и критики. За сега съм рисувала само лицата.На повечето има блясък, защото са снимани с апаратче и качени в i-net.
Itachi
Nedji
Kakashi
Naruto
Naruto2
Ryuuki
Sesshumaru
swit
Публикувано на: Пет Май 23, 2008 7:57 pm
Sinister
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
naruto-вците са станали зле и двамата на 1вия главата му е крива и ръката му е твърде малка а втория си свалил прекалено много носа последната си прекалил малко с устните останалите ми харесаха ама най-сполучливо си направил Итачи направо разцепва
Добре са, защото не са прерисуваи (нямам нищо проив прерисуването, но ако беше глеала отт някъде, то тогава малко ти липсва таланта)
Пропорциите на лицето ти липсват
това мисля
опитай се да попрерисуваш и после започни със същата форма на лицето, но други коса очи и т.н.
рисувал или пре-рисувал? толкова е скучно прерисуването,намирам го за хипер безмислено занимание ,колкото и готини да стват,остават си жалки копия на хора които не са вкарали нищо от собствената си индивидуалност или стил..
Много са готини, СУПЕР!!!!!!!!! Ти определено имаш талант не само в писането но и в рисуването
_________________ Ако обичаш - обичай безрасъдно,
ако заплашваш - не заплашвай на шега,
ако се ядосваш - дай воля на гнева си,
ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
Заглавие:
Публикувано на: Съб Май 24, 2008 5:23 pm
mandra
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 102 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения