|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: *My art* Някои от най-добрите ми завършени работи...  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 12:01 pm |
 |
Alera |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 9:16 pm Мнения: 37 Местоположение: Хамбала
|
Та...реших и аз да споделя арта ми с вас...Разгледах доста теми тук...и забелязах,че има така доста критици...Аз нямам нищо против критиките...и даже им се радвам,понеже често ми помагат. http://alera-chan.deviantart.com/gallery/
Знам...съвсем начинаеща съм и има още много какво да уча.Моля давайте смислени критики...благодаря предварително!
Последна промяна Alera на Вто Сеп 09, 2008 1:51 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 12:44 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
MorticiaN написа: Анатомията е доста добре, сравнено с повечето тук
аз пък тъкмо щях да кажа че не я бива анатомията. нищо де.
иначе аз мисля че ще имаш много голям напредък ако ползваш добри цветове, цвета на кожата не е розов, ако подбираш по добре цветовете ще изглеждат по съвсем различен начин
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 1:32 pm |
 |
Alera |
|
 |
|
Mikki написа: MorticiaN написа: Анатомията е доста добре, сравнено с повечето тук аз пък тъкмо щях да кажа че не я бива анатомията. нищо де. иначе аз мисля че ще имаш много голям напредък ако ползваш добри цветове, цвета на кожата не е розов, ако подбираш по добре цветовете ще изглеждат по съвсем различен начин 
Аз рядко ползвам розово за кожата.Не знам как се вижда при вас...може би по съвсем различен начин.Проблемът при мен е,че мониторът ми е смотан...5 годишен...гигантска кутия заемаща цялото ми бюро...и при мен цветовете се виждат по по-различен начин отколкото на плоските екрани.На мен лично ми е много интересно как биха се виждали там...предполагам доста по-зле понеже там ще стане разминаване при цветовете.Иначе при мен например за кожата никъде не се вижда розово ... :/
Наистина имам нужда от нов компютър и изобщо всичко...поне таблета ми е нов и хубав.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 1:38 pm |
 |
Alera |
|
 |
|
blurymind написа: анатомията навсякъде е зле,защото почти всички прерисувате за да се научите 
Хей!!!Аз не прерисувам!!!Понеже не мога...  Прерисуването не е част от арта ми по никакъв начин.
Аз сега съм се записала точно на уроци по анатомия,но нямам нищо ново да ви покажа докъде съм стигнала...тези рисунки са от преди няколко месеца.Е има скици...но...както и да е...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 6:58 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
Alera написа:    Ето и няколко наистина простички анимацийки от мен.Това е моята хартиена котка,която аз си измислих...и да-направена е от хартия!Хах....както и да е... втората и третата са доста стари де...от миналата година даже...
тези са страхотни!  save as!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|