|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 12:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: MyArt: Fantasiq's gallery...[UPDATE march 2009]  Публикувано на: Чет Апр 30, 2009 10:05 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
fantasiq написа: охооооо пак ме хвана музата и сътворих една рисунка за конкурса на manga.bg http://fantasiq.deviantart.com/art/ORG- ... -120554025Не е зле, само недей да рисуваш права катана, че се фащам за кобура. Второто катана ли е също, или вакизаши? Защото ако е вакизаши или кодачи, няма да може да се подпира на него.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Fantasiq's gallery...[UPDATE SEPTEMBER 2009]  Публикувано на: Сря Мар 10, 2010 12:53 am |
 |
duffy318 |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 14, 2010 8:47 pm Мнения: 386 Местоположение: по ръба на острието
|
бре,не съм се разписала в тази темичка още,какъв голям пропуск.Таланта си го има,няма какво да говорим,не знам защо,но на мен лично по ми допадат скиците,сякаш при оцветяването се губи част от магията,а иначе моите почитания,а относно тези които изтъкват недостатъци,аз като обикновен наблюдател не забелязах нищо смущаващо,хората се учат и работят по таланта си с години за да се усъвършенстват,винаги има накъде да се върви,важното е да не губиш удоволствието си от това което правиш
_________________ Малцина виждат как плаче нощем онзи, който денем преминава през живота смеейки се.

"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|