Дата и час: Пет Фев 21, 2025 11:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 23 [ 338 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 7:23 pm 
Аватар

Ще видя какво мога да направя

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 7:47 pm 
Аватар

ОМГ!!!Преди дни ми бяха дали да прочета това,ама го забравих...сега го прочетох...иии :shock: :shock: :shock: :shock: ...супер се шокирах!!!обичам yaoi ,ама без насилствени сцени и да:щеше да е по-добре участниците да не са от форума,а с др имена...само идеята да беше същата,но с др герои,защото така е малко кофти като си го представя...някои познати хора,изтезавани по тоя начин :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 8:44 pm 
Аватар

Тук имам само едно да кажа на авторите.
Не смятате ли, че обиждате Грей така?
Продължения... блах...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 8:57 pm 
Аватар

crazykitty написа:
ОМГ!!!Преди дни ми бяха дали да прочета това,ама го забравих...сега го прочетох...иии :shock: :shock: :shock: :shock: ...супер се шокирах!!!обичам yaoi ,ама без насилствени сцени и да:щеше да е по-добре участниците да не са от форума,а с др имена...само идеята да беше същата,но с др герои,защото така е малко кофти като си го представя...някои познати хора,изтезавани по тоя начин :drop:

ох миличката, не се притеснявай.
нали всичко е на шега

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 9:20 pm 
Аватар

Seyl написа:
crazykitty написа:

ох миличката, не се притеснявай.
нали всичко е на шега

ти трябва да се е****ш,а аз толкова вярвах в любовта на Сивчо и Сейл :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 9:27 pm 
Аватар

Продължение:

Сейл продължи надолу по улицата.Животът му свърши.Вече нямаше на кой да се отдаде.Любовта му изчезна, а човекът ,когото досега смяташе за близък извърши възможно най-гнусната постъпка.Чувстваше се ужасно.Ситуацията не беше никак приятна за Сейл.Трябваше да свикне с липсата на всичките му удобства.Вече нямаше кой да му прислугва и да изпълнява желанията му.А това беше нещо заложено в егоцентричната му личност още от раждането.Засега той успя да се успокои достатъчно за да може да придаде на изнасиленото си тяло нормален вид.Искаше да се възстанови възможно най-бързо.Все пак трябваше да изглежда добре във всички случаи.Без проблем можеше да си намери високо платена работа като модел или артист.Не беше трудно ,а на него му се отдаваше.
Кафявите му очи се замечтаха прекалено много ,но той навреме осъзна това.Огледа се наоколо.Разпозна няколко странно различни индивиди.Все пак се намираше в центъра на малкия град ,където можеше да се очаква всичко.Наблизо мъмреше и мрънкаше 17 годишно момиче с огромни слънчеви очила.Изглеждаше доста заинтересувана от някаква клюка.Наблизо се намираше магазин за шоколад ,откъде излезе младо на вид друго момиче.То се въртеше в кръг и слушаше техно музика.Това определено беше странно.
И все пак Сейл се опита да си въобрази ,че е нормален сред тези хора.Вниманието му беше отново взето ,когато групичка разплакани емо момчета го бутнаха леко в опита си да побягнат през сълзи от малките си сестри.Определено малките момичета се забавляваха да ги бият.
„Колко не са истински” – Каза си на ум Сейл ,след като продължи надолу по улицата.
Гледката беше отчайваща.Сейл беше заобиколен от по-странни от него хора, които можеха да изпаднат в някаква масова хиперия всеки момент.Не се знаеше всеки от засечените може да бъде.Вече един човек се беше възползал от ангелското му тяло.Не трябваше да позволява на хората да го мислят за кучка.По-скоро трябваше да се бият за него.Определено беше егоистичен гаден егоцентрик.Но това беше прекрасно ,нали?
И все пак изведнъж ръката му беше взета.Обърна се.И кафявите му очи срещнаха момиче с права тъмна коса и черни ,типични за рокерите дрехи.Тя го огледа
-„Хей ти!Не ми изглеждаш добре...нещо мога ли да помогна?” – Гласът й беше мек и приятелси настроен
Но можеше ли Сейл да се довери на напълно непознатата?Той бързо й обърна грън и изтича надалеч.Не искаше контакт с другите все още.Плашеше се от другите.Трябваше първо да обмисли някаква стратегия.Първо му трябваше място ,където да може да почива ,необезпокояван от другите.Опитваше се да се сети ,но това се оказа нещо изключително трудно.Не познаваше много хора , а и честно казано не искаше.Предпочиташе да бъде с човек ,който всъщност го е грижа за него.Естествено такъв в момента нямаше
Погледът му падна надолу ,докато той набързо си проправи пътят през кварталите и стигна до забутаните изостанали сгради в края на града.Намери набързо някакъв изхвърлен нож.
Някаква странна усмивка се появи върху червените му устни.В ръцете си носеше средство за отбрана,нападение или дори самоубийство.Но не знаеше за какво да го използва.В главата му се появиха хиляди идеи.Дали да прекрати живота си?Дали да убие гадния адвокат ,който го накара да страда толкова много?Просто всичко му се струваше толкова лесно.Естествено за негово ужасно узнание ,точно тогава се почувства слаб.Беше му трудно дори да стои.
Седна на студената земя и остави главата му да падне върху ръцете му.Не се чувстваше добре.Сигурно беше от липсата на храна..И той не знаеше .И все пак не искаше да затватя очи.Ами ако сега още някой извратеняк се появи отнякъде?Ако някой му навреди?
Не искаше да си спомня...но просто не можеше да се противопоставя на собственото си тяло..Беше просто невъзможно.Сълзите му потекоха отново ,преди да затвори клепачите си и тялото му да се свлече в безсъзнание..
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 10:48 pm 
Аватар

Добре, добре ;) малко почивка от секс сцените, а?
Санго ти ли си със следващия епизод или те мързи? xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 10:51 pm 
Аватар

Eritzu-chan написа:
Добре, добре ;) малко почивка от секс сцените, а?
Санго ти ли си със следващия епизод или те мързи? xD

Aз съм ;D ама утре ша е че ся ме мързи XD~ btw dadaadda ако ощя иска роля може да е прислужник :lol: и без тва ша включвам такъв сооооу~ :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 10:55 pm 
Аватар

Sango-chan написа:
Aз съм ;D ама утре ша е че ся ме мързи XD~

Ок, ама ако утре да не се окаже, че пак те мързи? Че ся ми изскочиха 1000 идеи за следващ еп, да не ти взема реда xD

Heehee just kiddin' ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 10:58 pm 
Аватар

аз искам ролята на прислужника,ама да съм хетеро

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 11:00 pm 
Аватар

hentai*master написа:

В тая история хетеро ще бъде само клошара, умрял в канавката :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 11:04 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Aspirin4o написа:
hentai*master написа:

В тая история хетеро ще бъде само клошара, умрял в канавката :roll:

А пък как е тръганало май рокерката с нежното глашче ще е Би :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 11:11 pm 
Аватар

Стига сте ми чели мислите ! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 11:13 pm 
Аватар

Eritzu-chan написа:
Sango-chan написа:
Aз съм ;D ама утре ша е че ся ме мързи XD~

Ок, ама ако утре да не се окаже, че пак те мързи? Че ся ми изскочиха 1000 идеи за следващ еп, да не ти взема реда xD

Heehee just kiddin' ^^

ако ся ти се пише пиши ;D аз при всички случаи ще съм утре ;DD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 11:18 pm 
Аватар

Sango-chan написа:
ако ся ти се пише пиши ;D аз при всички случаи ще съм утре ;DD

Ся тряа да ставам (: Иначе ми се пише, ама нямам време ;/
Ай аз ше съм на 5-ти еп (:
Освен ако не те примързи и утре ^^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 23 [ 338 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]