|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 4:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 12, 2006 4:17 pm |
 |
kujiro |
|
 |
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
Тука някъв Саян ми каза че мойте герои били Фен Арт,бяха фен арт докато не започнах сам да си ги измислям,и то по всички правила.Аз също не съм за това сулио и пулио да ми прави манги но в моя случай нещата са по различни.Не можем ли да се обединим около идеята и да направим нещо голямо.Много хора рисуват,много са фенове на мангата, аз в това число.Лошо че всичко ми е на хартия а скенер нямам.Но не е в това въпроса,всичко е до желанието.Защо само японци да ги рисуват, Като знаеш и можеш и като имас ясна преценка,не можеш ли сътвори нещо красиво.А съм виждал и не толкова красиви манги,правени без вкус и смисъл.Затова апелирам всички заинтересовани да пишат по въпроса.Преди година се срешнах с едни японци по повод благотворителна изложба на рисунки,той остана впечатлен от работата ми,и не му личеше да е толкова ограничен по тази тема като Саян.А колкото до фен арта -с него се почва.
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 12, 2006 4:18 pm |
 |
kujiro |
|
 |
|
Тука някъв Саян ми каза че мойте герои били Фен Арт,бяха фен арт докато не започнах сам да си ги измислям,и то по всички правила.Аз също не съм за това сулио и пулио да ми прави манги но в моя случай нещата са по различни.Не можем ли да се обединим около идеята и да направим нещо голямо.Много хора рисуват,много са фенове на мангата, аз в това число.Лошо че всичко ми е на хартия а скенер нямам.Но не е в това въпроса,всичко е до желанието.Защо само японци да ги рисуват, Като знаеш и можеш и като имас ясна преценка,не можеш ли сътвори нещо красиво.А съм виждал и не толкова красиви манги,правени без вкус и смисъл.Затова апелирам всички заинтересовани да пишат по въпроса.Преди година се срешнах с едни японци по повод благотворителна изложба на рисунки,той остана впечатлен от работата ми,и не му личеше да е толкова ограничен по тази тема като Саян.А колкото до фен арта -с него се почва.
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Фев 13, 2006 1:12 pm |
 |
kujiro |
|
 |
|
Най накрая някой да ме чуе ,браво,браво.Откъде си ,можем ли да се свържем.Публикувал ли си свои ''ФЕН АРТ''.Вярно че в нашата страна самото рисужане не е лесна задач камо ли на манга.Но ,винаги има едно но.Като се запалих по ЯпонСКАТА КУЛТУРА ,МИСЛИХ ЧЕ СЪМ САМ,ЧЕ ТОВА Е ОБРЕЧЕНО,ЧЕ НЯМА ОТКЪДЕ ДА НАМЕРЯ НИТО аниме нито манга ,камо ли да говоря с японец и то на развален японски.А не само че стана ами дори и с шефа на JICA .тОВА НЕ Е МАЛКО И вярвам че щом сме двама ще станем и повече.Превода на манга също не е лош старт,конкурси ни трябват,там можем да покажвм какво правим.Нека го направим.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Фев 14, 2006 4:51 pm |
 |
fantasiq |
|
 |
|
ми имам публикувана галерия не е кои знае какво но си я харесвам може да и хвърлиш някои поглед... http://fantasiq.deviantart.com/
и да знеш че не си сам ..има доста фенове ..
хвърли един поглед и на този форум... http://anime.ludost.net/
там ще намериш и доста таланти по отношение на рисуването...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|