Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 32 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]
МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 9:24 pm 
Аватар

.

Последна промяна Shae на Съб Яну 28, 2012 9:13 pm, променена общо 1 път

一遍... 死んで見る?

// BOLD !!!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:43 pm 
Аватар

Shae написа:
Къде мислиш да кандидатстваш с т'ва портфолио?

[bold bold bold bold bold]

Англия и Ирландия. :)

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 3:13 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Аааа... бузата и е експлоадирала :?
Само това не ме кефи ;x

Иначе последната на Елито е станало много добра
Добавям те в сталкърлиста на девиантъ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 3:28 am 
Аватар

Hyperion написа:
Аааа... бузата и е експлоадирала :?
Само това не ме кефи ;x

Иначе последната на Елито е станало много добра
Добавям те в сталкърлиста на девиантъ...

а мерси.
аз исках да има някъде място където и самото лице се разлива, но само това измислих. и мен не ме задоволява много ама толкоз. xD
нали трябва да е принт и го правех на ебати резолюцията, ебати dpi-то и в cmyk та машинката ми едвалине експодира. Не мога да си позволя да правя такова нещо повече от 30-60мин. :D
накрая просто изтерясах когато за един клик ми зареждаше 2мин.

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 3:43 am 
Аватар
*

Mikki написа:
Изображение

<3

Хубава невеста. :cyclon:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 1:46 pm 
Аватар

Mikki написа:
Shae написа:

Най-тъжно от сичко е че там верно ги зимат някви дигитални същества като тебе за "фотографи"...
Завива ми се свят от тва колко са се изкривили на секвите секвите вижданя за секвото o0

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 3:14 pm 
Аватар

TheUnknownOne написа:
Mikki написа:
Shae написа:

Най-тъжно от сичко е че там верно ги зимат някви дигитални същества като тебе за "фотографи"...
Завива ми се свят от тва колко са се изкривили на секвите секвите вижданя за секвото o0

да, мерси. това беше много мило просто.
аз и сега си работя като 'фотограф' и честно казано съм виждала прекалено много 'фотографи' които са доста под нивото ми. аз се уча още, не казвам че съм някакво про но и съм доста задоволена с нивото на което съм, имайки предвид годините ми и опита ми. а че там ги приемат всякакви изруди така е, но има и велики артисти които излизат от там, както и добри възможност за развитие.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 12:29 am 
Аватар

Mikki написа:
аз и сега си работя като 'фотограф' и честно казано съм виждала прекалено много 'фотографи' които са доста под нивото ми. аз се уча още, не казвам че съм някакво про но и съм доста задоволена с нивото на което съм, имайки предвид годините ми и опита ми. а че там ги приемат всякакви изруди така е, но има и велики артисти които излизат от там, както и добри възможност за развитие.

Чакай сега.. говоря ти от гледна точка на факта че според мен между графичния дизайн, рисуването и фотографията има някви огромни стени които не бива да бъдат прекатервани с толкова лек.. крак..
Не е редно да ти връзва по малко тук и по малко там и изведнъж да си велик "generic" артист. Има хора които изпитват страст към едното и се опитват да показват някви неща само чрез него. Има фотографи които се опитват с едни снимки да разкажат нещо. Има графични дизайнери които от страста си към платното на шопа и таблета поставят в произведенията си послания които само други дизайнери като тях ще могат да оценят разбирайки количеството време което е отнело дори един елемент. Да хванеш от всичко по малко и да скалъпваш от всеки възможен медиум по нещо което "става" и чак след това да му приписваш смисъл и значение всеки път различно от предното е просто удавническо.

Другото е че като фотограф да "работиш" на крехката ти възраст и опит, и да говориш за ниво и на кой колко му е е просто... но комент. Гет риъл.

Не казвам "Нещата ти са лоши". Казвам че просто "опитваш прекалено силно". Тръст йор скил, мейт. Не се брани с думи сякаш някой те е посочил с пръст. Излез и направи една снимка. Само снимка. Кажи нещо с нея. После след още 100 кажи "снимам". След още 10 000 кажи "фотограф съм". След 100 000 говори за нива.

Лесно ми е да храня щото не снимам. Ако снимах никога не бих си позволил да говоря така ;) (като теб)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 12:47 am 
Аватар

TheUnknownOne написа:
Mikki написа:

Чакай сега.. говоря ти от гледна точка на факта че според мен между графичния дизайн, рисуването и фотографията има някви огромни стени които не бива да бъдат прекатервани с толкова лек.. крак..
Не е редно да ти връзва по малко тук и по малко там и изведнъж да си велик "generic" артист. Има хора които изпитват страст към едното и се опитват да показват някви неща само чрез него. Има фотографи които се опитват с едни снимки да разкажат нещо. Има графични дизайнери които от страста си към платното на шопа и таблета поставят в произведенията си послания които само други дизайнери като тях ще могат да оценят разбирайки количеството време което е отнело дори един елемент. Да хванеш от всичко по малко и да скалъпваш от всеки възможен медиум по нещо което "става" и чак след това да му приписваш смисъл и значение всеки път различно от предното е просто удавническо.

Другото е че като фотограф да "работиш" на крехката ти възраст и опит, и да говориш за ниво и на кой колко му е е просто... но комент. Гет риъл.

Не казвам "Нещата ти са лоши". Казвам че просто "опитваш прекалено силно". Тръст йор скил, мейт. Не се брани с думи сякаш някой те е посочил с пръст. Излез и направи една снимка. Само снимка. Кажи нещо с нея. После след още 100 кажи "снимам". След още 10 000 кажи "фотограф съм". След 100 000 говори за нива.

Лесно ми е да храня щото не снимам. Ако снимах никога не бих си позволил да говоря така ;) (като теб)

това явно са твоите представи.
историята е важна, виждането е важно. аз мисля че в моите снимки аз показвам моето виждане на нещата.
аз фотография няма да кандидатстжам, това ми е на 2ри план като за временна работа-хоби.
колкото за графичния дизайн, аз мисля че бъдещето е в това да се смесва фотография с графичен дизайн, все по модерни стават снимките върху които е нарисувано нещо малко и фотоманипулацийте, тези неща се искат и тепърва се налагат на пазара. това харесвам аз. и аз като цяло съм личност която обича да смесва от много неща, не зависимо какво мислят другите по въпроса.
мерси все пак за изказано мнение, явно представите ни леко се разминават. :)
иначе за самочуствието ми, знам че е малко в повече но според мен така е по добре от колкото по малко, защото с по малко до никъде не се стига, човек трябва упорито да се бори за това което иска. аз имам доста високи цели и искам да ги постигна.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 1:48 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Mikki написа:
историята е важна, виждането е важно. аз мисля че в моите снимки аз показвам моето виждане на нещата.
аз фотография няма да кандидатстжам, това ми е на 2ри план като за временна работа-хоби.
колкото за графичния дизайн, аз мисля че бъдещето е в това да се смесва фотография с графичен дизайн, все по модерни стават снимките върху които е нарисувано нещо малко и фотоманипулацийте, тези неща се искат и тепърва се налагат на пазара. това харесвам аз. и аз като цяло съм личност която обича да смесва от много неща, не зависимо какво мислят другите по въпроса.

Виж,така потвърди всичко,за което те насоли той ^^'

Mikki написа:
иначе за самочуствието ми, знам че е малко в повече но според мен така е по добре от колкото по малко, защото с по малко до никъде не се стига, човек трябва упорито да се бори за това което иска. аз имам доста високи цели и искам да ги постигна.

Самочувствието ти е отвратително голямо.Казвам ти го честно,без да вмъквам никакви персонални емоции.
Дори да успееш по някакъв начин да постигнеш някоя или повече от целите си,това точно самочувствие ще ти изиграе лоша шега някой ден.

Това дали ще постигнеш или няма да постигнеш целите си зависи само от каква материална база започваш,какви връзки са ти предоставени,кой те бута,за кой се дърпаш и така нататък.
Таланта няма нищо общо с това,което е най-тъжното в цялата история. :roll:
-----

TUO ти каза доста верни неща,които ако приемеш насериозно,а не инстинктивно да се отбраняваш с думи,биха ти били от доста голяма полза навън.
Там хората от тези среди могат да преценят колко струваш само с един поглед :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 1:57 am 
Аватар

Hyperion,
не ми казваш нищо ново. надявам се самочуствието има покритие а и на мен ми харесва, мерси все пак.
споменавам често "аз мисля" и "от моя гледна точка" защото ако не го спомена, едва ли не ще ме изядете тука за това че ви казвам какво да мислите. всеки си има гледна точна, явно нашите са по различни ама то си говорят фактите за това кой какво е постигнал, такаче не мисля че думите са нужни.

А връзки вече си направих, най-важното, материалната база има още много да се добави.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 3:09 pm 
Аватар

little_vendetta написа:
WTF Мисля да ти платя да ме снимаш и мен :blush: Винаги съм искала поне една такава висококачествена снимка :( :(

с удоволствие :)

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 8:59 pm 
Аватар

.

Последна промяна Shae на Съб Яну 28, 2012 9:41 pm, променена общо 1 път

一遍... 死んで見る?

// BOLD !!!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:06 pm 
Аватар

Mikki написа:

Ок, веднага се съгласих и издърпвам храната за стиловете назад. Бях останал с впечатлението че се бориш за Фотограф. А в дебелите книги за фотография я има по една малка глава за дигиталната обработка, я няма.

Надявам се в чужбина да има такива смесени паралелки ли са групи ли са, кво се водят.. Щото колкото и да е куул, на тоя етап тва е за девайънт арт а не за университет.. не че не би могло да се състави - просто още никой не е достигнал до артистичните ти виждания явно.

Аз също скалъпвам красиви неща понякога точно смесвайки каквото мога(не, не говоря за вещества) и малкото ми скил в много неща за да се получи нещо що-годе ставащо дето да не е банално на 10-тата секунда гледане.. ама даже ме е срам че се наричам човек на изкувството щото нито отделям време нито пари за подобрение в личен план покрай сичките битови шитове с които е боря ежедневно. Иска ми се да ти имах времето и ресурсите за да демонстрирам какво имам предвид - но това ще стане сигурно в някой друг живот. До тогава - ще седя с ръка плътно на челото си, клатейки глава и цъкайки звучно с език :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:48 pm 
Аватар

TheUnknownOne написа:
Mikki написа:

Ок, веднага се съгласих и издърпвам храната за стиловете назад. Бях останал с впечатлението че се бориш за Фотограф. А в дебелите книги за фотография я има по една малка глава за дигиталната обработка, я няма.

Надявам се в чужбина да има такива смесени паралелки ли са групи ли са, кво се водят.. Щото колкото и да е куул, на тоя етап тва е за девайънт арт а не за университет.. не че не би могло да се състави - просто още никой не е достигнал до артистичните ти виждания явно.

Аз също скалъпвам красиви неща понякога точно смесвайки каквото мога(не, не говоря за вещества) и малкото ми скил в много неща за да се получи нещо що-годе ставащо дето да не е банално на 10-тата секунда гледане.. ама даже ме е срам че се наричам човек на изкувството щото нито отделям време нито пари за подобрение в личен план покрай сичките битови шитове с които е боря ежедневно. Иска ми се да ти имах времето и ресурсите за да демонстрирам какво имам предвид - но това ще стане сигурно в някой друг живот. До тогава - ще седя с ръка плътно на челото си, клатейки глава и цъкайки звучно с език :)

в чужбина, за разлика от тук се учи предимно това.
дори вече има лекции по арт смесени с бизнес (някъде на преишните страници имаше малък спор колко абсурдно е това).
във университетите има два вида арт : традишъл, който си фащаш четките, фащаш платното и мацаш и дигитал/illustration/graphics което е по модерното, учат те на баш това което е в девиянтарт. фотоманипулации, реклами, typography, илюстрации и на места има и лекции по традишанъл рисуване на листчета с молифченца. :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 32 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]