|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: My art: Junta ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2015 8:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5103_1433368824.jpg) |
bmine |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Браво! Жалко, че не ти казват, ако не си от избраните. Моята критика е по отношение на разказването. Не е достатъчно ясно какъв турнир му предстои, предполагам по тенис на маса. Може би е трябвало да не включваш как играят футбол в училище, а да направиш друга сцена, понеже отнема от фокуса върху тенис турнира. Прекалено малко тенис показваш, щом наистина историята е за тенис. Може би това искам да кажа. Понеже си подредил историята не ефективно, сега на читателя му се ще да види тенис мача, нали разбираш? За рисуването нямам критики. Комикса ти има външен вид, но поработи върху фокуса на историята. Нека има някаква драматична сцена, а не просто обещание за голям мач в края. Щом е за тенис, заглавието не подхожда. Понеже имам книжките на Анивенчър от минали години ти казвам, че по мое мнение в челните места са влезли по-не качествени комикси от твоя. Успех занапред!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: My art: Junta ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2015 9:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12739.gif) |
Junta |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
bmine написа: Прекалено малко тенис показваш, щом наистина историята е за тенис. Може би това искам да кажа. Щом е за тенис, заглавието не подхожда. Ами истината е, че историята не е за тенис на маса. Да, спортът ще бъде един от поджанровете на тази история, но все пак основното ще е животът на учениците и развитието на романтичната връзка между двамата главни герои. И точно тук идва проблемът - това не е истински one shot, а само първата част на евентуално няколко тома, които никога няма да нарисувам, разбира се. Абсолютно си прав, че има много неизвестни, че читателите остават без кулминация (таман се настроят и то свърши ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ), но все пак избрах да нарисувам този първи чаптър вместо да мисля истински one shot, защото се съмнявам, че някога ще участвам отново. Искаше ми се поне началото да го има на тази история, която съм планирал от много време. Постарах се да има някакъв завършен вид, но проблемите, които набелязваш, са на лице. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) П. П. Знаеш ли кое ми е странно в този конкурс? Че е някакъв апокрифен. Никой не публикува резултати, никой от участниците не си публикува произведенията, никой не обсъжда....... Явно само косплеят ги интересува хората (поне да косплейваха манга герои).
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: My art: Junta ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 08, 2015 10:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
И аз да се включа. За мангата, може да имаш добри идей, но наистина ми се искаше да видя някаква игра, няма значение дали било то футболен мач или тенис на маса. Макар и двата варианта да са неподходящи за манга от 20 страници. Тази година и аз участвах с един уан шот, но не бях одобрен. И съм съгласен с вас хора - нито казват кои са одобрение трима победители, нали както и поне да ти отвърнат с един имейл, че не си от избраните. Да не говорим пък, че и идея си нямам кои са журито, какви са, какъв опит имат, и как избират кои манги да бъдат одобрени... Разглеждал съм и книжки от миналите години и мога да кажа, че повечето от мангите бяха... да не казвам Имаше 2-3, които ставаха и това нали в рамките на всички години досега, без тази от 2015.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: My art: Junta ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 09, 2015 2:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ще видя, на по-късен етап може и да го направя. Като я кача някъде, ще пиша.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: My art: Junta ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2015 7:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8980_1247924792.jpg) |
erfo |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
браво днес като видях темата погледнах и мангата бях я чел преди време сега я прочетох от ново щото я бях позабравил страхотна е много ми харесва и арта и историята не съм чел другите манги от ани венчъра виждам ,че все още няма продължение жалко за което очаквам да го видя
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: My art: Junta ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 20, 2015 1:50 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Симпатично, но смятам, че си изпуснал нещо доста дребно, което променя усещането на рисунката, и то - доста: Градските коледни украси са доста ярки, а на това дърво дори лампичките му изглеждат доста... скучни? Би трябвало да светят толкова ярко, че дори да мятат светлини по гърба на семейството; Идеята е мила, изпълнението не е никак лошо; но чувството за празник никакво го няма с тази срамежлива елха
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|