|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 10:01 am |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
-"Аз.....Аз наистина искам да съм с теб Сакура..." Розовокосото момиче отвори широко очите си. Тя очакваше всичко друго но не и това.Сасуке се взираше в големите й зелени и в тоз момент изненадани очи."Сакура искаш ли го?"Попита Сасуке.Най-накрая Сакура се опомни и прошепна тихо"Да..."Чернокосото момче кимна и след миг отново я целуна първо по шията после по бузата и най накрая поустните...
хора оттук нататък се оправяйте сами!ако си развихря въображението ще излея неща,който не са за четене и най вече няма да мога да спра!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 2:57 pm |
 |
alucard_itachi`` |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Това не можеше да е истина...до вчера той не я поглеждаше,а днес я целуваше...защо се случваше това? Имаше нещо гнило, но като чели това не я интересуваше в момент като този..
ТРЯЯЯЯСССС~!!!
-КАКВО ПО...!!!- изкрещя Сакура ,когато огромна експлозия разтърси селото. Хората се затичаха по улиците в стремежа си да се скрият от бедата. В Сакура се блъсна нинджа с тежко оръжие
- Ка..какво става!?- попита тя уплашена
-Ами..- Сакура се ококори,дъхът и спря, най-големият й кошмар се сбъдна- Итачи беше в селото...
АААА е айде да не забравяме Итачи хах
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 5:23 pm |
 |
alucard_itachi`` |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
djumba написа: изгубих нишката 1 сакура и саске се натискат а пак поле бум и тя е на улицата и се бласка в итачи 
no no no
не се блъска в итачи а в един ниджа който й казва че итачи и акатски са нападнали селото а саске още си е там просто докато се целуват избухва тази експлозия
пфуу изпотих се
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 8:44 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
жалко че този итачи се появи защото ви бях приготвила една супер глава
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 10:37 pm |
 |
djumba |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:11 pm Мнения: 269 Местоположение: Пловдив
|
alucard_itachi`` написа: djumba написа: изгубих нишката 1 сакура и саске се натискат а пак поле бум и тя е на улицата и се бласка в итачи  no no no не се блъска в итачи а в един ниджа който й казва че итачи и акатски са нападнали селото а саске още си е там просто докато се целуват избухва тази експлозия пфуу изпотих се 
аа схванах пак не сам чела внимателно
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 8:41 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
$1$370 написа: сори ама ми забраниха да пипам скаипа а пък и главата не е написана на компа+това че едно момче ми я открадна
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|