|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 03, 2008 2:04 am |
 |
Amarantine |
|
 |
|
Да... Прави се като си я "изрязваш" (разбирай, отделяш от фона)
Начини, колкото искаш. Аз ползвам Pen Tool-а (химикалката  ) Взимаш го и започваш да "очертаваш" (разбирай, цъкаш по контурите на картинката - най-външните, да не хванеш да го "рисуваш" отгоре) това, което искаш да остане. Щом затвориш очертанието, т.е. стигнеш до началната точка и кликнеш отново върху нея ( появява се кръгче до химикалчето, по това ще я разпознаеш), даваш десен бутон вътре в очертаното и избираш Make Selection (май, или нещо подобно беше - не ми се отваря сега), избираш 1 Feather (по-добре се получава) и после познатите CTRL+C и CTRL + V и имаш рендер на лейъра над този, върху който работиш. За да го видиш, изключи "очето" пред оригиналната картинка.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 03, 2008 2:08 am |
 |
BlossomStar |
|
 |
|
мдаа... ето туториал за лайнарт ...написан е като за малоумници и рязането е същото
забравих линка >_<
http://begger4mcgregor.deviantart.com/a ... l-36601490
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 03, 2008 1:54 pm |
Flame Alchemist |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Amarantine написа: Да... Прави се като си я "изрязваш" (разбирай, отделяш от фона) Начини, колкото искаш. Аз ползвам Pen Tool-а (химикалката  ) Взимаш го и започваш да "очертаваш" (разбирай, цъкаш по контурите на картинката - най-външните, да не хванеш да го "рисуваш" отгоре) това, което искаш да остане. Щом затвориш очертанието, т.е. стигнеш до началната точка и кликнеш отново върху нея ( появява се кръгче до химикалчето, по това ще я разпознаеш), даваш десен бутон вътре в очертаното и избираш Make Selection (май, или нещо подобно беше - не ми се отваря сега), избираш 1 Feather (по-добре се получава) и после познатите CTRL+C и CTRL + V и имаш рендер на лейъра над този, върху който работиш. За да го видиш, изключи "очето" пред оригиналната картинка.
Стигнах до Make Selection и 1 feather-a , след това контурите ,които съм направил , започват да "течат" , т.е. появява се един пунктир който се движи .. обаче като там copy на layer-a на който са пунктирите ми пише Can not copy because selected place is empty или нещо такова беше...
А пък като следвах туториала успях да копирам САМО очертанията ,а не и картината в тях ... което е ОК за "скици" , както си го прави там тя ... ама мен ми трябва и картината вътре да се копира :O
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 03, 2008 2:07 pm |
Flame Alchemist |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Amarantine написа: Обясних ти, че трябва да го правиш на рисунката (същия слой), а не на този над нея. Затова е empty, понеже няма нищо. Просто цъкни с мишката на слоя на картинката и тогава командите за копиране ще се получат. Не започвай маркиране отново, просто мини на слоя на картинката - маркираните части ще са си тези.
Ем да , така и направих , няколко секунди след като постнах лол  явно просто щото се опитах да комбинирам това дето ти каза с туториала и затова е станало лек мисъндърстендинг , тенкс ениуей
П.п. сега ша става лудницата ... пускам анимето , шот , рязане , аватар ... къстъм лудница
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Урок: как да си направим готина сигнатура + аватар  Публикувано на: Пон Юли 16, 2012 4:37 pm |
PaolinYankow |
|
 |
|
Брат, благодаря ти много туко що си направих една въпреки, че съм начинаещ  П.С. Имам Фотошоп, от 2 часа...
|
 |
|
Заглавие: Re: Урок: как да си направим готина сигнатура + аватар  Публикувано на: Нед Юли 21, 2013 12:46 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
С Пейнт със сигурност няма да стане. За онлайн програми може и да стане, но силно зависи от това какво ползваш и какви екстри предлага тя. Досега не съм чувала за тази, която ти спомена. Иначе мога ли да попитам защо не ви разрешават да си инсталирате подобна програма? Страх от вируси? Липса на място?
|
 |
|
Заглавие: Re: Урок: как да си направим готина сигнатура + аватар  Публикувано на: Нед Юли 21, 2013 12:58 pm |
 |
Anubiss |
|
 |
|
Ето онлайн - http://pixlr.com/editor/Тва ми се наложи да го ползвам преди време, няма много функции, но за нещо простичко като аватар и сиг вероятно ще ти свърши работа.
|
 |
|
Заглавие: Re: Урок: как да си направим готина сигнатура + аватар  Публикувано на: Пон Сеп 02, 2013 5:22 pm |
 |
BlackRose24 |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 06, 2013 4:59 pm Мнения: 34 Местоположение: Във Фейсбук
|
Love child написа: С Пейнт със сигурност няма да стане. За онлайн програми може и да стане, но силно зависи от това какво ползваш и какви екстри предлага тя. Досега не съм чувала за тази, която ти спомена. Иначе мога ли да попитам защо не ви разрешават да си инсталирате подобна програма? Страх от вируси? Липса на място? Ох, да ги питаш защо...  Може би страх от вируси...ДДЗ Попринцип сама си правя аватарите и тем подобни, но реших да пробвам.Иначе резултатът: BeFunky -Не става; Ipiccy - Нее; PizZap - Става, ама е голяма играчка; DeviantART - Има си точната функцийка, единственото (Въпреки че имаше оше няколко сайта) с което стана. А, атана също и с това, което Анубисс предложи  THX
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|