Браво на теб бе ...ти на 13 ли си ? аз на 13 не можех да рисувам така...Продължавай да рисуваш,наистина са хубави.Повечето пъти така си го казвам на хората,но при теб наистина го мисля Имат идея,забавни са и героите ти не са заковани като пирони в дъска. Даже бих ти показала моя галерия да се изкажеш като колежка.. ... Имаше едно с Кисаме,то най-мн ми харесва.(Кисаме - любимец) Искам да ми нарисуваш чиби Ичиго(ако гледаш bleach)(Ичиго - още по-любимец) ... ops:
Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 9:28 pm
TenTen
WAAAAA!!!!??? Как не съм видял това по-рано? Много ме радва и как са оцветени! РУЛИРАТ!НАДЪХВАТ! Това е! Сядам и аз. Къде оставих този молив сега!? Не съм казал, но ще повторя - ИМАШ ТАЛАНТ, МОМИЧЕ! I have one word for you - PROFIT!!
Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 3:39 pm
TenTen
Та по едно време те питах къде учиш и ти съвсем "случайно" изтъкна че си се икласирала на първо място -еми и аз бях на първо място в Пловдив,но да ти кажа един съвет-забрави че си била на първо място и си представи че си винаги последна,че всички са по-добри от теб...никога не спирай да рисуваш ако искаш с това да се занимаваш...имаш невероятни неща като отчитам възрастта ти...постни малко във артлайн форумите ако вече не си го направила
и пак рисуваш много добре-само така малко чиби
_________________ Loading consciousness
Заглавие:
Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 5:56 pm
TenTen
Хи хора...во последно време нямам мн време нито пък вдъхновение и се решавам малко да си поиграя и да завърша разни старииииии старииииииииииии неща... Внимание!ВСИЧКО Е ПЪЛНА СКРЪБ!
Не съм поствала нищо от известно време...таблета ма йтряа да му инсталирам драйверите а пък в момента единственото с което мога върша работа е синия молив ииии черния химикал...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 69 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения