NiKi-S написа:
:ave:

страхотниса само мога да си ме4тая да рисувам така
пп:от колко време се занимава6 с рисуване и на колко си

ops:
ами аз съм на 21 години , джаркам откакто се помня, а по сериозничко като нещо с което да изкарвам пари от три четири години
един съвет - джаркай колкото се може повече и ще станеш много добра- трябва само да се упражняваш
tristram написа:

не аз не съм сатанасов- ама се знайме добре с него- мое го питам да дойде и той в тоя форум
а иначе в дъга аз почнах в фаталния 13 брой и дотам отиде , след това джарках секс комикси за 168 часа и след това правех комикси за артлайн комикс списанието-докато и то не спря, а сега в момента правя комикс който ще излезе някъде октомври-ноември месец и ще е формат А4 44стр. с твърди корици ще бъде издаден от Артлайн студио(засега previews няма на комикса тъй като пазим в тайна какво ще има в него - заради мен- не обичам да се знае върху какво работя докато не е готово

)
ами мерси на всички за топлото посрещане и за добрите думи
радвам се че нещата ми ви харесват, тези дни ще видя да постна още нещо но за жалост новите ми неща са само за комикса които все още не искам да изваждам на бял свят, така че е много възможно да взема да сканирам някой скици които имам в скицника или да видя какво имам из компа
сега ви давам няколко картинки които си джарках тия дни на малки бели листчета - сложих химикалката си до тях за да се вижда колко са големи горе долу
та т'ва са 3 минутни скицички - просто ей така за фън колкото да се подготвя за работа
т'ва са няколко от геройте на марвъл- странно е че точно тях рисувах ама както и да е