Chelev Отново са уникални !!! Темари и Хината са се получили супер сладко .... колкото за Light - малеее , тва око как си го направиииилллл - много е здраво ! Тази рисунка най-много ми допада ..... !
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Май 26, 2007 5:38 pm
TenTen
Понеже ме мързи да си търся темата с моите рисунки смятам тека да ги сложа...кахъм...по-новите
Дейдара плачка!!! Е какво толкова...все пак аз мисля,че зад тая негова маска се крие едно мъничко момченце,което копнее да бъде желано...аз те обичкам,Дейдара
Заглавие:
Публикувано на: Съб Май 26, 2007 5:44 pm
Hinata_Foxy
Олееее толкова са сладкии . Много ме кефи изражението на Гаара .... някво супер якичко таквоз ... Дейдара също е готин Малко момченце
Заглавие:
Публикувано на: Съб Май 26, 2007 8:59 pm
TenTen
Ех...Чиби Киба...
Мале...туй го нарисувах като бях на едно гости...Недовършено и зле сканирано...
Чекайте...ся да издам една моя приятелка какво ми нарисува в час по български...Дейдара плюс мен лол
Заглавие:
Публикувано на: Нед Май 27, 2007 12:46 pm
Whisper
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
Love child написа:
Сладкииииииииии
_________________ Why is my heart not beating My lungs are clearly breathing
lovelyangel666 написа:
I like you too ;D You remind me of pancakes and nutella.
Заглавие:
Публикувано на: Нед Май 27, 2007 3:48 pm
Hinata_Foxy
тези също са много хубавиии - поздравления за теб и приятелката ти
Радват браво на всички. И аз бих постнал някоя скица ама щте станем мноо на една тема пък и не са по наруто. и от ново мнооооооооооо са яки
Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 5:25 pm
Hinata_Foxy
Такам преименувах си темата, за да мога да си кача тука и снимките .. няма да е само Нарутo fanart такам ето няколко кадъра:
Засега само тези трите ... друг път ще качвам още че нали участвам в асамблеята ииии .... не знам кои от снимките си ще използвам, кои не .... .... за сега само тези .. hope u like it п.с.: ако не сте видели предшните страници вижте ги onegai ^_^
Няааааааа~...аз сега за пръв път ти виждам темата... много сладки неща има...Браво Лиса-чаааа~н... Браво и на другите,радващи неща има...Кефат ме Сакура и Гаара как са станали ^^
Значи това била темата с рисунките има много добри Тини .. ех освен фотографията и фотошопа явно и с рисуването се справяш много добре .. браво (hug) а няма ли по нови или не си рисувала скоро?
фотографията ти е много добра ,концентрирай се над нея рисунките... и те са...добриии~ има някой който много ми харесаха ама в фотографията си супер но в рисуването...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения