Дата и час: Чет Фев 27, 2025 12:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 10:23 pm 
Аватар

супер много щях да се кефя на картинките ти ако правеше нормален цвят на кожата :D ту негри ту лилави хора лол. не са много по вкуса ми ^^'

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:43 am 
Аватар

Яко!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:04 pm 
Аватар

Нищо лично, но всички ми стоят еднакви.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 12:01 am 
Аватар

Фуф... Прочетох всички 26 стр. отново :D Вече по-сигурна, мога да ти кажа, че си излезнала от форма... Или просто имаше един период, в което беше като бомба от креативност... На първите страници забелязах разни мнения, които преди не са ми правили впечетление, но сега ме жегнаха. В сми, че относно някои въпроси сме на едно мнение (или поне били), което ме зарадва - доста :lol: както и да е... лирическо отклонение...

Градиент туула често ли го използваш или със замазване го получаваш този ефект ?

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 4:29 pm 
Аватар

mona_fei4kata написа:
Фуф... Прочетох всички 26 стр. отново :D Вече по-сигурна, мога да ти кажа, че си излезнала от форма... Или просто имаше един период, в което беше като бомба от креативност... На първите страници забелязах разни мнения, които преди не са ми правили впечетление, но сега ме жегнаха. В сми, че относно някои въпроси сме на едно мнение (или поне били), което ме зарадва - доста :lol: както и да е... лирическо отклонение...

Градиент туула често ли го използваш или със замазване го получаваш този ефект ?

Тя че се е поотпуснала или не е на кеф си личи. Личи си и обаче кой одобрява механично рисунките й и кой наистина ги оценява. :wink:
Къде се е отпуснала ли? Ем, не са толкова старателно направени, тази негърка с цигарата, ръката е абсолютно същата като на онзи мъж, дето по погрешка го беше направила с 6 пръста. Също, лицето на негър бейбито, беше АБСОЛЮТНО същото като на онази жена в бойната поза, за която спореха, че била прекалено ниска. Затова казах че всички ми изглеждат еднакви.
Всъщност единствените рисунки които се различават бяха оная демонка и онова с рогата и бялата коса. Всичко друго е почти едно и също, със едни и същи очи, със едни и същи носове и устни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 30, 2008 11:35 pm 
Аватар

с Blur...м...точно сега не се сещам как се казваше XD но не простия Блър...а другия...градиенти пускам понякога на целите човечета...само онази с въжето...то едно въже...както и да е...но там съм ползвала...може би за всеки елемент градиент...вече много не помня XD

иначе - да...сега нямам особено желание и хъс...сигурно си личи и от това колко често поствам...но не мога да щракна с прсъти и да кажа ела мерак

а Вампайър Кис.... да, съгласна съм, но ще се радвам да ми дадеш пример за артист, който прави разнообразни лица.... и то такъв, който се занимава със стилизации, които са.... смисъл има за цел да са красиви (особено пък в анимето и мангата) XD да...и аз съм си мислела за това.... но... аз в момента не съм про... на 21 съм и се радвам, че има хора, които изобщо вече ме виждат....и очакват може би някой ден да стана добра... това е

пък и видях, че отбеляза наистина само такива, които са ми с такава цел
Цитат:

повярвайте ми...това, което си мечтая да правя...смисъл, което ми е в главата като представата ми за иделаните ми рисунки (XD) е много далеч от това, което в момента мога...

ааа...нещо като Gaucian Blur беше

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 8:39 pm 
Аватар

Т_Т съжалявам, но ме домързя, а вече не ми харесва

Изображение

дай боже да го довърша :lol:

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 12:09 pm 
Аватар

Цветът на очите е много готин , но имам чувството , че са по-раздалечени , отколкото трябва>.<

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 14, 2008 6:00 pm 
Аватар

рисувай пускай и продължавай да рисуваш :)

Това, което някои хора наричат еднакви рисунки, за мен са просто част от работата ти да станеш добра, още по-добра, мнооого добра художничка :P Давай смело и безотговорно :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 15, 2008 12:16 am 
Аватар

yup yup трябвА да има на кого да се възхищавам :D

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 23, 2008 8:42 pm 
Аватар

благодаря ви за подкрепата ^_^

в девиант има някои хора ( http://kinkei.deviantart.com/journal/14016669/ ), които правят едни 100 теми... за кеф си рисуваш по тях... и се разбрахме с една колежка всяка седмица да правим по едно..... та...аз си избрах тази 30.Under The Rain
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 24, 2008 9:14 pm 
Аватар

добре си го измислила :P ...мн хубаво е станало...

The only way to go is to go away...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 2:58 pm 
Аватар

нямаш слаби работи (: страхотна е тази

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 4:24 pm 
Аватар

I like it : )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 10:39 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Lenalee-chan написа:
I like it : )

I love it 0o ~~~

Страхотно е ! Това е творбата ти , която най-много ме е впечатлила от известно време насам. Много е раздвижена и жизнерадоста , страхотно си изразила емоциите , направо ми създава настроение .

А и стила ти на рисуване е много специфичен , на мен лично ужасно ми допада.

Знаеш ли , асоциирах пикчето с една група - казва се Sigur Rós . Виж това клипче ако имаш време и изслушай песента . Превежда се "jumping in the puddles" X3~

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]