Благодаря! Иначе, със съвсем малки изключения и то при най-ранните ми драсканици, рисувам само по един начин. С молив върху лист, след това минавам контурите с мастило и бутвам в скенера. На компютъра оцветявам с фотошоп. Важи и за черно-белите, понеже нямам патерни, дори нямам представа откъде се купуват. Ако не ме мързи, омастилявам и и други части върху листа. В случая и косата на момичето съм направил на ръка.
Публикувано на: Вто Мар 26, 2013 10:19 am
Junta
Пробвай някакви по-динамични пози и ще е супер. И както винаги ми харесват тоновете Кажи с какво работиш - перо, четки, мултилайнери? Какво точно ти е мастилото също ще ми е полезна информация
Заглавие: Re: My art: Junta
Публикувано на: Сря Мар 27, 2013 6:33 pm
Junta
Ами минавам линиите, направени преди това с молив, с най-обикновен тънкописец. Май още ги продават в супер маркетите. Едни зелени, по три броя в пакета. Нищо общо с истината. И те правят едни дебели линии..... После маса време ги заглаждам на фотошопа. Да си кажа и на мен винаги ми е било любопитно точно технически как се рисува манга. И съм гледал много неща затова, ама като ми ги заредят едни G-pen, Round-pen.......... И си казвам: "Ооооооо, да не съм тръгнал пък про да ставам".
Много хубави рисунки! Та с коя програма ги правиш, че ми е интересно?
Благодаря! Горе съм писал, че правя контурите на ръка, после сканирам и оцветявам на фотошоп. Конкретната програма е "Photoshop CS4". Поздрави и весело изкарване довечера!
Публикувано на: Сря Мар 26, 2014 10:52 pm
Junta
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения