Дата и час: Нед Фев 23, 2025 1:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 10:34 am 
Аватар

Nimeria написа:
Мандра , пише ли ти се изобщо или го правиш само за норматива ?

MorticiaN написа:
За спорта, за спорта

Такива коментари са доста по-гнусни от usually hatting. Вместо да го подкрепите като един от малкото хора, които не пишат дебилни нарито фикове, го солите. Сигурно има причина да не довърша повечето си неща
:bash:

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 11:10 am 
Аватар

Нимерия пак говори глупости ~_______________~ !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:11 pm 
Аватар

беше хубаво описано, но не се случи нищо съществено. като отлагане на развитието, точно с такова впечатление останах. надявам се да видим все пак какво ще се случи.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:21 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Creator написа:

Не пише глупости момичето..
Точно обратното. Доста си е права..

И аз съм останал с такова впечатление, че все едно пишеш само за да ти правят коментари. Което си е напълно нормално ако имаме в предив човешката натура.. както и да е..

Това, което иска да каже тя и аз е, че просто не влага чуства в повечето от творбите си.. Пише много добре и си има стил, но не влага чувства..

Което пък показва, че се отнасяме към него не като към прост fanfic/myfic писател а като към нещо повече..

Aaa~and I was going to say a lot more boring crap.. but i don't feel like it now!! WHOO!! (°v°)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 5:04 pm 
Аватар

Разказите са написани доста увлекателно и със стил, но критиката ми е, че сюжетът всъщност малко липсва. Хубаво е да си измислиш някаква случка и след това да я окрасяваш в ретроспекции и отклонения, които са много прияти за четене. На мен ми се струва, че просто си тръгнал да пишеш в някакъв проблясък и си чакал историята да дойде сама в последствие, но се е получило нещо много кратко и леко безидейно. Развитието после беше доста незадоволително според мен. Това да се събудиш и всичко да се окаже сън и после да намериш бележка, че не е точно така, си е доста изтъркана работа и се пише в честите случеи, когато краят нещо ти се губи и нищо не ти идва на ум.
С две думи стилът ти е много приятен и аз с удоволствие прочетох това, което си постнал от разказа си, но според мен трябва да измислиш някоя по-увлекателна история и да не побликуваш само 5 реда, ами малко по-офермена и завършена част.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 5:22 pm 
Аватар

Поблемът е, че в тези 350 думи, с които аз съм се опитал да събудя интерес, не са достатъчни, за да се развие история. Тя обаче, съществува и разказът определено не е безидеен. Следващите части ще са от порядъка на 1500 - 2000 думи и определено ще са по-съдържателни. Надявам се, че има кой да ги очаква.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 5:33 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Creator написа:

Не пише глупости момичето..
Точно обратното. Доста си е права..

И аз съм останал с такова впечатление, че все едно пишеш само за да ти правят коментари. Което си е напълно нормално ако имаме в предив човешката натура.. както и да е..

Това, което иска да каже тя и аз е, че просто не влага чуства в повечето от творбите си.. Пише много добре и си има стил, но не влага чувства..

Което пък показва, че се отнасяме към него не като към прост fanfic/myfic писател а като към нещо повече..

Aaa~and I was going to say a lot more boring crap.. but i don't feel like it now!! WHOO!! (°v°)
Изчакай да се събудя и ще ти обясна ! Ама ся не ми е до писане ! Но си запазвам мястото ! Не можах да измисля не лейм коментар ... Ше чакаш моите разкрития !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 6:08 pm 
Аватар

Line написа:
Поблемът е, че в тези 350 думи, с които аз съм се опитал да събудя интерес, не са достатъчни, за да се развие история. Тя обаче, съществува и разказът определено не е безидеен. Следващите части ще са от порядъка на 1500 - 2000 думи и определено ще са по-съдържателни. Надявам се, че има кой да ги очаква.

При мен интересът го има, събуди го със стила си, но овъртанията ми идват в повече и човек просто иска да се кара по същество. Чакаме продължение :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]