Дата и час: Чет Фев 27, 2025 1:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 7:38 pm 
Аватар

Не очаквах отговор от теб.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 7:48 pm 
Аватар

Ама си и груб към момичето...

От една страна, очаквайте неочакваното. От друга, просто почакайте.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:44 pm 

За мен беше удоволствие драги участници и читатели, че този конкурс се проведе и достигна до този етап. Ако бях суеверен сигурно щях да нарека този форум прокълнат, но истината е, че просто липсва достатъчно голям интерес към художествената литература, а и щом конкурс по фотография не успя да достигне финалния си етап, при положение, че там оценяването не е кой знае колко трудно не виждам защо да съжалявам (това по никакъв начин не значи, че говоря лошо за организацията на Самара).

Затова просто ще направя кратка равносметка и ще дам обяснения какво и защо следва оттук нататък.

До сега съм получил всичко на всичко три разказа- от myhi4kata, Zaknafein и mandra. Като по всяка вероятност ако трети кръг се беше състоял щях да дисквалифицирам два от тях поради причината, че нямат нищо общо със задачата. Няма да коментирам повече, защото това не се и случи. При myhi4kata случая е друг. Тя щеше да отиде със сигурност на финала. Има дарба и по мое мнение творчеството й търпи непрестанно развитие, с което ми напомня за някой... Тя наистина заслужава да отиде на финала. Другия финалист щях да бъда аз и щях да спечеля. Знам... Звучи високомерно и арогантно, но не безпочвено твърдение, както беше случая с друг потребител, който отпадна след първата задача, а третото място честно казано не мога да определя кой щеше да вземе, защото всеки стигнал до този етап имаше потенциал да премине на последното стъпало.

По отношение на неизпратилите това са nem13, Omega Red и Teiru- chan. За първите двама знам причината и прекрасно ги разбирам и по всички положения опровергават твърдението, че Петък 13-ти е ден на нещастия.

Истината е, че и аз нямаше да предам...

За неразбралите конкурсът завършва до тук. Благодаря за помощта на прекрасната модераторка на раздела Nimeria и на nem13, които ми съдействаха за всяко нещо, за което съм ги помолил (Ним... повече няма да те карам да изхвърляш кофата обещавам ;’) ). Благодаря на всеки един от хората, които изчетоха всички разкази и гласуваха, за да продължат най- добрите, защото знам каква мъка е да седнеш и да четеш пред компютъра близо 60-70 страници текст, от които ти допадат не повече 1-2 творби. Най- вече искам да благодаря на участниците, които направиха това „събитие” възможно и за труда, който положиха и им пожелавам да не спират да пишат и да се развиват.

Надявам се да ви е харесало и организацията да е била на нужното ниво и искам да допълня, че много ми се искаше да доведа конкурса до край, но както са казали мъдрите хора... Съдба!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:51 pm 

Благодаря ^^

И все пак ми се струва редно да пуснеш трите разказа дори и тук. Да видим кой какво е написал.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:53 pm 

Всеки има право да пусне собствения си разказ в отделна тема. Не виждам аз какво право имам да правя това от името, на който и да е участник.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:54 pm 

Ще си ги запазиш за спомен? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:55 pm 

Не. Изтрих ги след като ги прочетох.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:08 pm 

Беше ми много приятно и интересно да участвам в конкурса :D
Надявам се не се ядосваш, че той не стигна до финала, мисля, че всички се постараха и трябва да са доволни от себе си.

Би било супер догодина да повторим, ама този път по-рано, че да не съвпада с оформянето в училище ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:44 pm 
Аватар

Леле... с толкоз малко усилия да стигна дотук...

Признавам, и в трите кръга порсто отбивах номера, мързела ме спираше по време на работа и отхвърлях написаното настрана, обещавайки си, че ще го допиша по-късно.

Това, че все пак имаше хора , които да оценят нещата ми, говори, че трябва да имам по-сериозно отношение към писанията си.

Приятно ми беше. Ай ся заминавайте да пишете, вееееее!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:49 pm 
Аватар

Ами- браво за идеята за конкурса.
Браво за опита за провеждането му.
Браво и самото провеждане и стегнатостта на организацията.

Браво и на всички отказали се...
Браво и на изключителния интерес...

А и мисля, че от чисто уважение към хората, които са си откъснали от времето, за да пишат, макар и "нескопосано" или точно обратното, които са се опитали да спазват срокове и пр. ....мисля, че щеше да бъде уместно да публикуваш творбите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:52 pm 
Аватар

Подкрепям. Да се оценят от някого, все пак.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:53 pm 

Творбите както казах винаги можете да публикувате сами по ваше усмотрение. Това не е проява не неуважение към труда ви.

Решението дали ще покажете творбите си е изцяло ваше и излиза извън рамките на конкурса.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:55 pm 
Аватар

Решението дали ще публикуваме творбите е взето още със самото им предаване... и желанието също

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:01 pm 

".:[ http://AnimeS-bg.com ]:. Форуми -> Творчество -> New Topic -> <insert title> -> <insert text> -> Прати"

Вие сте. А и точно с теб Zaknafein, мисля че обсъдихме как, какво и защо. По този въпрос повече няма да пиша.

Късмет оттук насетне в писането и... може някой път да организирам пак подобно мероприятие.

Едит: Темата мисля, че се изчерпа. Важния статус не е нужен вече.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 10:09 pm 
Аватар

Цитат:
".:[ http://AnimeS-bg.com ]:. Форуми -> Творчество -> New Topic -> <insert title> -> <insert text> -> Прати"

Вие сте

Момче, ето затова получаваш едно "браво" от мен :?

:?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]