Дата и час: Сря Фев 19, 2025 5:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 10:47 am 

е не втора глава ме разби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитат:
Ти, нищожни човеко,трябва да ме почиташ!Трябва да събереш всички стикери от кроасани, ако ще това да ти струва целия месечен доход!Трябва да изгледаш всички епизоди на шоуто ми,ако ще и грам чужд език да не разбираш!Трябва да нпишеш поне петдесет страници текст, в който през два реда да се споменава моето име ,ако ще и грам талант да нямаш!Другите герои също ще почиташ, но най – много мене!Нямам нищо против заблудата, нека си мислиш че си създаден, за да пишеш!Нека, само продължавай да ми служиш!
:hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: както каза бел-бака градацията ти е супер :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 12:47 pm 
Аватар

Супер готино е :). Фиковете за тези двамата найстина преливат и вече ме дразни само като видя заглавието.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 2:56 pm 

Това е много смешно :lol: =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 4:55 pm 
Аватар

не, не... mandra, разби ме :hotl: :hotl: :hotl: страшно е... браво ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 12:43 pm 
Аватар

mandra вече и карти за игра Наруто има. Само още ги няма в България. А по темата фика е много добър, умрях от смях .Подкрепям анти СасуСаку с две ръце.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 6:48 pm 
Аватар

Много ме кефи това фикче!!! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 12:15 pm 
Аватар

Амм като за такава сериозна кампания (мда, с/у половината тийнейджъри се изправяте, все пак) можеше по-сериозно да се отнесете. :? На моменти писанията на Мандра звучат скучни (а от време, на време и банални), а и има пунктуационни грешки, въпреки че е един от този, които гледат да изтъкнат всяка от милионите пропуснати запетайки в съчиненията на "очилатите шестокласници" (или к'вото там беше.. даже не съм го запомнила.. интереснотия, братче).
Кампанията ми харесва, но дължа да кажа, че нямам нищо против Саске и Сакура, аз като чета фикшъните не обръщам внимание точно кой са героите.. според мен в 1 хубав фик трябва да се опишат героите и външно, а не да се разчита на изкуството на аниматора, защото все пак това са рисунки ии.. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 2:49 pm 
Аватар

mandra това си беше супер ти ме разби бе миличак винаги сам се смяла ама през животаси за парви пат не мога да спра да се смея :lol: :lol: :lol: =)) =))=))=))=))=))=))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 6:31 pm 
Аватар

Saiyonara написа:
Амм като за такава сериозна кампания (мда, с/у половината тийнейджъри се изправяте, все пак) можеше по-сериозно да се отнесете. :? На моменти писанията на Мандра звучат скучни (а от време, на време и банални), а и има пунктуационни грешки, въпреки че е един от този, които гледат да изтъкнат всяка от милионите пропуснати запетайки в съчиненията на "очилатите шестокласници" (или к'вото там беше.. даже не съм го запомнила.. интереснотия, братче).
Кампанията ми харесва, но дължа да кажа, че нямам нищо против Саске и Сакура, аз като чета фикшъните не обръщам внимание точно кой са героите.. според мен в 1 хубав фик трябва да се опишат героите и външно, а не да се разчита на изкуството на аниматора, защото все пак това са рисунки ии.. :roll:

Прав/а си - не се отнесох достатъчно сериозно. Получи се така, защото по времето, когато създадох кампанията бях започнал да се занимавам с прекалено много неща, че да й обърна нужното внимание. Ако някой ме бе подпомогнал, пускайки своите писания в темата, може би нещата нямаше да се развият по този начин.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:51 pm 
Аватар

Ами то точно заради това така се е получило, а аз мислех, че повече хора сте се занимали. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:40 pm 
Аватар

Донякъде съм съгласна с тази антикампания.Според филмчето Сакура само дразни Саске и той НЕ я харесва.Ама се пак не са толкова лоши фиковете СасуСаку де.....Ама честно първия и втория фик тук ме изкефика много яко :wink: :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 7:25 pm 
Аватар

Първото, най-разбива. Дълбок поклон пред чувството ти за хумор и начина по който ни го поднасяш, макар че по мое мнение тая работа хич не е за смях. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 3:09 pm 
Аватар

CrazZzy написа:
mandra вече и карти за игра Наруто има. Само още ги няма в България. А по темата фика е много добър, умрях от смях .Подкрепям анти СасуСаку с две ръце.

Вече и на български ги има картите наруто :lol: А да и темата наистина е много яка :love:

ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 6:24 am 
Аватар

Тука май изядох наказанието, ще помоля преди да ме накажат за поста ми да помислят не може ли да ми се размине..

Ето една малка част от ненавистта си към САкуСаске Фиковете...
Препоръчва се Родителски контрол.
..... дечорлигата(фенове на омразните ми фикове) да не го четат, че ще се опитата да си прережат гърлото с кабела за нета оголен съвсем малко в единия край... но понеже вече мозаците са им забозили от тая смотана тема - прехвалената, но неосъществена любовна връзка м/у Педераске и Стокура.... Трябва да се задоволят с простата и сигурна смърт в заблуда за красотата на вече многократно споменатите от моята мръсна уста и болен мозък фикове.

ФИк - СакураСаскеРаждясалата траверса от смрадливия подлез на Централна Гара.
Саске изпълнява главната роля в садо-мазохистична оргия междру него и въпросната траверса (разяждаща вътрешностите му), а принудената от прекаляването с наркотиците Сакура - воайиорства и както се оказва не на предпочитания от нея стил.

В миг на просветление, в изтерзната й душа и още по-размазания й мозък тя се обърна към Смотаняске ( опа това май бил СасУке - кЪн) :
- Мили~и виж отсреща на платното до трамвайната линия!!
- К'во ма остави ме да изживея пълноценно поредния си оргазъм.... Ко ма караш да гледам предишната си жертва. Това трикрако псе даже не успя да задоволи Фетишите ми напълно... Смъркай си там магистралите и умри в мир.
- Ах ти~и~и Негоднико отне ми девствеността, изпозлва ми и ме изхвърли като евтин презерватив. Ах ти колко си доуен.
- хахаххх - чу се смразяващият смях на СасУке-кЪн.
- Не съ смей като гнида тапанар такъв. - Изкрещя изтеричко Сакура.
След няколко секуди тежко мълчание в подлеза...
-К'во си се размечтала ма развалена пача???
- За тебе мисля бе втасъл сперматозойд - репликира Сакура. " Гаден Педераске, само ако знаеше - лепнах му непознат вид трипер дори във ветринарната клиника не успяха да ми обяснят от каде е се е взел." Тази прекрасна мисъл я успокой поне малко. Горката разбра грешката си прекалено късно....

Офф изписах един тон простотий, ама поне си го признавам. Дано се опомнят горките драскачи на фикове за неконсумиранта и несъществуваща връзка между СасУке - кЪн и Сако - чан .... пък и нали в един епизод от Шипудена Ямато пита Сакура - Какви са ти истинските чуства към Наруто? Тя тамън да си прозне нашия глупчо се съвзе....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 7:58 am 
Аватар

Грешките в случая са за да придават простоват чар на словестната ми диария ... Но за да бъда коректен, трябва да призная, че някой от грешките даже не съм ги и забелязал. С други думи - бая съм оглупял от както бачкам в Германия... Дали е от климата? Или от липсата на книги?
Както и да е мерси за редакцията, радвам се за теб, че дори и сънен явно си достатъчно грамотен и се поддържаш във форма.
Лек ден иначе определено предпочитам фикове на всякаква тема освен любовта м/у Сакура и СасУке-кЪн... Т'ва Кън, и тва СасУке винаги са ме кефили максимално...
И понеже май пак ме е хванало рядкото щастие на мозъка - Що не напраите един светстен фик за някое друго аниме.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]