|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 3:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Мар 18, 2006 1:39 pm |
 |
Usagi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
в сравнение с други съм супер зле
всъщност единственото нещо което горе долу ми се отдава е да рисувам аниме момичета
мъже не мога, оръжия не мога, не мога да оцветявам
мързи ме, нямам муза
колкото за манга знаеш ли колко готови листи имам в ума си ма като тръгна да драскам и ми се додрайфа от резултата
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юни 18, 2006 3:50 pm |
 |
IvanTheChemist |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Art? Fan Art? School Art? Your Art! My Art! ^^  Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 7:40 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
neferet написа: еми начи за рисуване ше си бъбрим.. или по-скоро няма да си губим времето в думи, а направо ще постваме творби.  приема се сичко, стига да сте го рисували вие - рисунки, прерисунки, фен арт, драсканици по чинове, столове и тетрадки, върху дрехи и раници и каквото още сте сътворили и на каквато и възраст да сте го сътворили. почвам да ви заливам... нещо си в типично мой стил(от УИЧ - аз прерисувам главно от там) дракончеУил 1Уил 2Уил 3 (очо) Уил 4Уил 5Уил и Мат ^^Уил и ИрмаИрма 1Ирма 2Тарани 1Тарани 2Тарани 3Тарани 4 (тая ми е изключително любима) Тарани 5Тарани 6Тарани 7 (също си я обичкам много ^^) Тарани в комплект с Найджъли още една комплектна ^^ Корнелия 1 Корнелия 2Корнелия 3Хей Лин 1Хей Лин 2 (не съвсем завършена) Хей Лин 3 (очо) Елион 1Елион 2Ян ЛинОракулът 1Оракулът 2една Орубаи втора ОрубаKakashi (Naruto) Sasuke 1 (Naruto) Sasuke 2 (Naruto) Cheza (Wolf's Rain) Edward Elric 1 (Fullmetal Alchemist) Edward Elric 2 (Fullmetal Alchemist) Winry (Fullmetal Alchemist) ето две, прерисувани от едни доста талантливи познати от ludost (хубаво, че не се разсърдиха на опропастяването на творенията им): цък веднъжцък втори пътедит: някои са доста старички и имат доста неща за оправяне, ама карай... 
Тези определено са добри!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 10:56 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
neferet написа: еми начи за рисуване ше си бъбрим.. или по-скоро няма да си губим времето в думи, а направо ще постваме творби.  приема се сичко, стига да сте го рисували вие - рисунки, прерисунки, фен арт, драсканици по чинове, столове и тетрадки, върху дрехи и раници и каквото още сте сътворили и на каквато и възраст да сте го сътворили. почвам да ви заливам... нещо си в типично мой стил(от УИЧ - аз прерисувам главно от там) дракончеУил 1Уил 2Уил 3 (очо) Уил 4Уил 5Уил и Мат ^^Уил и ИрмаИрма 1Ирма 2Тарани 1Тарани 2Тарани 3Тарани 4 (тая ми е изключително любима) Тарани 5Тарани 6Тарани 7 (също си я обичкам много ^^) Тарани в комплект с Найджъли още една комплектна ^^ Корнелия 1 Корнелия 2Корнелия 3Хей Лин 1Хей Лин 2 (не съвсем завършена) Хей Лин 3 (очо) Елион 1Елион 2Ян ЛинОракулът 1Оракулът 2една Орубаи втора ОрубаKakashi (Naruto) Sasuke 1 (Naruto) Sasuke 2 (Naruto) Cheza (Wolf's Rain) Edward Elric 1 (Fullmetal Alchemist) Edward Elric 2 (Fullmetal Alchemist) Winry (Fullmetal Alchemist) ето две, прерисувани от едни доста талантливи познати от ludost (хубаво, че не се разсърдиха на опропастяването на творенията им): цък веднъжцък втори пътедит: някои са доста старички и имат доста неща за оправяне, ама карай... 
Значи мн ме кефат но част от тях не си приличат много(no offence)
по добре ги използвай за основа (горе долу контури на лицето, щот каза че можеш да прерисуваш) и си прави твои герои
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 11:43 am |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Ахаммм
може и аз да постна нещо от творенията ми в даскало
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|