|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 8:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 8:34 pm |
denik |
|
 |
|
Много от снимките са добри, но според мен само две от тях отговарят на думата "драма"
Няма да гласувам тук, защото и двете снимки, които на мен ми харесаха, са толкова добри че не мога да си избера любима
Hinata_Foxy - самото помещение, в което стои човекът, говори за мизерия и бедност.. а това не са ли две от най-големите драми на един човек? Решетките също създават едно потискащо настроение. Едно съветче - можеше да накараш човека да не бъде усмихнат
§amara - отново решетките, които създават усещане за липса на свобода, зависимост от нещо, а и самото коте, протегнало лапа, подсилва цялостното настроение  Оригинална идея, пробвай да си обработиш снимката - може да излезе нещо страшно
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 1:17 am |
 |
Arcana |
|
 |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
При доста от снимките го има момента,че трябва да се върнеш към темата да видиш заглавието,че да разбереш какво е снимано.С други дума хич не усетих драмата при някои.На Хината снимката щеше да е страхотна ако възрастният човек не изглеждаше така усмихнат.
Ами котаракът....плод на дълги часове подмамване и чакане да се улови този кадър...Наистина е много хубава снимка и котаракът гледа направо страшно и злостно.Ако беше със първоначалното си име снимката може би щеше да и отива повече...join me in my trap...Гласувам за Самара, тук съм категорична.
И между другото не разбирам какво му намирате на този разлом...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 9:39 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Гласуването свърши.
Според гласовете в анкетата победител е Faye - Разлом. Честито!
На второ място се класира : §amara - Requem for a dream
На трето място е : Anateq - Death Path
Всички участвали в конкурса заслужаваха да се видят снимките им, защото са вложили труд, време, енергия, идеи.
Продължавайте да опитвате да изразявате себе си чрез фотографията и съм сигурен, че рано или късно резултатите ще се подобрят!
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 25, 2007 10:51 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Моля модераторите в раздела да затворят трите теми в гласуването.  Конкурсът свърши.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|