|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 1:48 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Astral Warrior написа: Наскоро един ме пита къде е имейдж сайза...
Виновен
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Урок: как да си направим готина сигнатура + аватар  Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 11:36 am |
 |
Jeanne |
|
 |
|
може ли да те попитам с какъв ефект постигна тези многото наклонени линии на бекграунда в финалния сиг
pesh написа:
дано ме разбираш за какво те питам
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 03, 2008 1:52 am |
Flame Alchemist |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Мерси за туториала и слава богу че не сам осакатен от към знания по английски/общи софтуерни познания
Реших да скивам как се получават тия по-"силните" сигнатури , вкарах един бърз удър на клавишите в търсачката и намерих темичката  И идея си нямах как се работи със фотошоп (сигурно съм инсталирал преди година и нещо една версия за ден,два или нещо от сорта ... въобще никва идея за кво става навъпрос и как  ) ама , пак , благославям прекараното време пред кашона
Отне ми към 2 часа , при които между 45мин и 1 час прекарах търсейки каде е Smudge Tool-a ,понеже в Cs3 го няма директно искаран на тулбара в началото и трябваЛО да се райт-кликне и от там да се избере ЛОЛ  Изгледах маса филмчета в ю-тюб , в гуугъл търсих .... гледам ... " А версията същата ! Що тоя има туула ,а аз имам тоя прокяжен Блър туул" ... невероятна емоция просто
Това което ме интересува най-горещо atm е КАК се правят рендърите ... понеже те са в ограничено количество на http://planetrenders.net (за определени герой ... например за Руру (Лулу) са 10-тина някъде ) ,а пък и тоя рендър дето сега ползвах , първо го видях в един wallpaper и сега като едитвах и аз върху него не се чуствам особено горд от креативността си ... иска ми се да е още по-къстъм, творението което ще правя  та ако има неква техника за правене на тия рендъри , споделете
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|