Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
Hinata_Foxy
Единственото което мога да ти кажа като забелешка е мини на скицник на тетрадка само си разваляш картинките но се пак са мнооого добри и май това е единствената ми забелеЖка
chelev-kira
Занака на Гаара е направен много добре много хора го рисуват като сърчице или някакво грозно нещо на рисунките си защото им е труден
За теб май единствената критика е: Не казвай че не можеш да рисуваш защото картинките ти са много добри макар и все още непрофесионални но ако продължаваш така ще станеш много добър/добра (Извинявай ама нз дали си момче или момиче )
Публикувано на: Чет Май 17, 2007 7:44 pm
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
Попринцип Мноо Хейтя Саске но пък рисунките са моу якички браво
NeoLitiC 10x утре 6те ка4а и Shikamaru а може и Hinata ако е готова
Публикувано на: Чет Май 17, 2007 8:40 pm
Hinata_Foxy
Оооо Челев - супееер !!! Нямам търпение да ги видя .... иначе NeoLitiC - мерси .... така е, трябва да си купя скицник ... то съвсем случайно започнах да ги рисувам . Не смятах да си правя тетрадка с рисунки, но така се получи ops:
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
Много слдурско се е получило ^^
ПП. Другия път пробвай на бколов лист
Публикувано на: Пон Май 21, 2007 6:56 pm
Shadowcat
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
такааам....явно аз 6те съм единствената по-крити4на ама ся какво ...кан'т хелп ит. Първо това 4е е на тетрадка отделно, ама самите картинки са просто скарани с анатомията,нито лицата са както трялбва нито телала ,...не че аз рисувам мн добре ама се пак ....добра идеяе да си вземе6 нялкоя книга .за анатомията на ,4ове6уото тяло .или ако исуа6 простопогледни турторялите в предни теми. лна4е има6 л алнт.съялявам ако съм била прекалено крити4на ^^"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения