|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 4:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 17, 2005 2:55 pm |
 |
Fesis |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 26, 2005 2:13 pm Мнения: 204 Местоположение: AnimeS World
|
лелеййй а аз мислех че мога да рисувам!!!(впрочем аз мога само лицата)
ама тивва ти ме разби направо!!!
мисля че съм влюбен вече
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 01, 2005 4:05 pm |
 |
nikolai_131 |
|
 |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
inuyasha написа: Да точно тема за мен.Ами вижте сега аз не ги рисувам така сам да си ги измислям.Аз просто гледам от една картинка и рисувам на лист тази картинка(не я прекопирам).Бих казал че всички са се получили добре.Но някой от вас ще каже "Да бе то да гледам и аз мога",но аз ще кажа само едно и да гледаш и да рисуваш не е лесно на мен лично ми отне 4 години докато почна да ги правя както си трябва.Сега съм на 15 години почнах от 11 години да рисувам горе-долу и постепенно докато не се усъваршенствам така че да ги рисувам много добре(не че се изтъквам).Иначе съм правил опити сам да си ги измислям и да си рисувам.Не си падам по графитите.
4 години ти е отнело, много бе. На мен ми отне само 2. Сега си драскам Аниме Героичета като нищо и ги правя доста добре, ма не съм пробвал да ги правя на компа, иначе на лист съм върха. Особено при Дигимоните, рисувам ги повече от перфекти, до такава степен съм свикнал да ги рисувам, че сигурно и на сън мога да ги рисувам.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 04, 2005 10:29 pm |
 |
Kagome |
|
 |
|
Така, ето и две мои драсканици, навярно ще се забележи, че си падам по черно-бялото!
[url=http://snimki.animes-bg.com/details.php?image_id=4189&sessionid=1108dd97130e8c9c6556cdfb9e6cc566]Тази така да се каже беше първата ми рисунка направена с представата,
че правя това по собствено желание и за удоволствие! Сигурно е рисувана преди 3-4 години![/url]
[url=http://snimki.animes-bg.com/details.php?image_id=4190&sessionid=1108dd97130e8c9c6556cdfb9e6cc566]Тази пък за сметка на това е от онзи ден! Всъщност е формат А3 и тук се вижда
малко или много само средата! Но дори и в оригинала очите на Shin не се виждат,
незнам защо всички за това ме питат като я видят (да, вдъхновена е от Tenjou Tenge,
това са Shin и докторката в предсмъртния им миг)![/url]
_________________ ~~~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 09, 2005 8:05 pm |
 |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Цитат: А, и един сажет-рисужаите когато и кадето мойете,6тот на мен 3 месеца без да рисужам ми се отразиха много зле. Не 4е загубих таланта си, но се забражя.
Напълно съм съгласен.Аз не бях рисувал 4 месеца и после малко трудно става номера пак.Такаче тоя съвет е много полезен.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 1:20 am |
 |
Little Nightmare |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 10, 2005 12:11 am Мнения: 127 Местоположение: дебнеща в тъмната уличка зад ъгъла
|
tivva написа:
 WOW! mnogo sa dobri(btw ne risuvam,no dori i da sum imala nqkoga namerenie da po4vam totalno se otkazah kato vidqh tiq "draskanici" )
_________________ I`ll be there when you fall asleep, waiting with your worst fears in my hands ready to unleash them...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|