|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 10:14 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
BlossomStar написа: аз пък си мисля, че много се впрягате
макар че примерно на мен ми е тъпо това за втора работа...ма всеки си решава
мда така е :3
ми не, като цяло фотографията не отнема много време. фотосесия тук, фотосесия там, не повече от 2-3 часа. пък и един човек който иска да изкарва много пари си прави студио, това разбира се е една голяма и надявам се постижима мечта
но като цяло винаги с арт ще си се занимавам.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 10:24 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
BlossomStar написа: не разбрах с какво искаш да се занимаваш
миии каквото стане, фотография, анимация (ма аз пък там имам супер мн да уча, нз дали мога  ) и аз съм объркано дете още, но знам че ще има фотография.... но няма да е само това :3 а аз като цяло искам бизнес да уча, можеби маркетинг и реклама защото човек който учи тия неща не остава без пари а и арт-а и рекламата се сливат много приятно.
и да, аз съм гаден материялист и обичам парите. и арт-а.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 11:56 am |
 |
blurymind |
|
 |
|
Frostburn написа: бизнес и арт заедно .. боже опази
трябва да се съглася с тва.. творческата платена работа си е работа и човек просто се мъчи да угоди на нужните хора да му я приемат и платят в срок..лошото е че между "искаме го така" и "използвай си въображението па ще видим" има много тънка линия и отношенията не винаги са точни. Та ако си мислите че примерно анимацията е лесна и приятна творческа професия,ехехе много се лъжете.
само парите са добри ако си скъсаш задника от работа
2 минути анимация може да са = 2 седмици работа,всичко зависи кво има в сториборда
бих казал че фотографията е най лекото- само щракваш и нагласяш във фотошопа- не ти трябва да му мислиш рисуването,не ти трябва да си напрягаш главата с цял куп неща
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 12:17 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
абе блъри не ми се спори пак с тебе ама фотография 'ич не е по лесна от анимацията. всеки ако му дадът скъпа техника може да щрака ама какво различава една проста снимка от снимките които виждаме на адски известние фотографи? трбява идея зад тая снимка, трябав осветление, трябва да се отличава, трябва като се види веднага да можеш да кажеш "това е про". А и ретуш-а и обработката на снимки не е малко, иначе нямаше да правят тъторияли по 3 двд-та само за ретуш, нали?
като не знаеш за нещо то изглежда лесно, и на майка ми която не разбира анимацията и се вижда супер лесна ама не е. всичко е трудно.
а бизнеса е един начин за по лесно изкарване на пари, баща ми с това се занимава, знам колегите му виждам ги, маркетинг отдела по цял ден си клатят краката и получават адски много пари за това =О
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 11:12 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
blurymind написа: най лесно е да си барман..висиш си,наливаш си питиета..парите редовни, ех как ма е яд.И мияч на чинии не е лоша работа като се замисля 
ако си доволен с 200лв на месец, sure xP
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 11:14 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
Mikki написа: blurymind написа: най лесно е да си барман..висиш си,наливаш си питиета..парите редовни, ех как ма е яд.И мияч на чинии не е лоша работа като се замисля  ако си доволен с 200лв на месец, sure xP те и за седмица са малко xD
ма барманите взимат по 500
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 11:31 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
blurymind написа: Mikki написа: blurymind написа: най лесно е да си барман..висиш си,наливаш си питиета..парите редовни, ех как ма е яд.И мияч на чинии не е лоша работа като се замисля  ако си доволен с 200лв на месец, sure xP те и за седмица са малко xD ма барманите взимат по 500 
то пак не стига само за един наем вече
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|