|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 11:18 am |
uchiha_sakura_chan |
|
|
|
фика е мн як гара и сакура са мн сладки а може ли аз да се присаединя към СОПУС
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 2:21 pm |
|
Funny |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 17, 2008 2:59 pm Мнения: 105 Местоположение: нЯкъде.. ~
|
Ето 14 глава.. и сега е времето да ви кажа , че ще има още 2 или 3 глави до края на фика.
ENJOY..
14 глава Нападението Нощта си отиваше.На небето ,като угасващи светулки блещукаха бледите звезди.Луната също си отиваше, чакайки спокойно своя брат слънцето да я замени. Сега Темари и Шикамару вървяха рамо до рамо, но не си говореха. Първо единият поглеждаше другият внимавайки да не срещне погледа му, после другия. Те търсиха от много време, но никой не бе намерил целта си. И двамата се страхуваха да нарушат тишината, въпреки че всеки искаше да попита нещо. - Е, ти си от Коноха нали? - реши най-накрая да попита Темари, но обсъди с вътрешното си аз, че това беше възможно най-глупавият въпрос ,който можеше да зададе. -Мхм. - съгласи се се Шикамару продължавайки да върви. - Не ми помагаш изобщо! - извика тя изведнъж и спря на мястото си. - За какво? - попита спокойно Шикамару. Това беше върха.Лицето на Темари се зачерви и тя едвам задържаше ядът си. - Идиот!!! - извика Темари ,обърна се и тръгна в другата посока. - Ахххахаха.. любовна свада значи.. - чу се глас зад тях. Темари и Шикамару се обърнаха рязко към мястото откъдето идваше гласът. Там на метър от тях стояха нинджи от звука, готови за атака. - Върнали са се.. - проплака тихо Темари и понечи да нападне преди да е станало късно. Минута след това осъзна ,че Шикамару бе застанал пред нея. - Иди да доведеш помощ.- каза той, когато видя ,че тя има намерение също да се бие. - Но аз.. - промълви Темари. Шикамару се обърна към нея и за пръв път откакто се познаваха, Темари видя някакво безпокоиство в очите му. - Ще се върна.- извика тя бягайки. -Знам!- помисли си Шикамару. - Хахааха.. и сега какво ще правиш сам срещу всички момче.. - попита единия от нинджите с неприкрита ирония. -Kagemane no Jutsu ! Не след дълго нинджите от звука разбраха каква беше същноста на тази техника.Те не можеха да мърдат обвити от сянката на Шимакару. - Ти малък глупак ,веднага ни пусни.- развикаха се те и злобни закани започнаха да разпарят юъздуха. - Не мога да ги държа много време така.. прекалено много са. - помисли си Шикамару. - Побързай Темари! - беше следващото нещо изплувало в ума му. _______________
Сакура гледаше към земята с разплакани очи. - Как можа.. - тихо попита тя.. - Саске.. как можа? - тя надигна глава и погледна дълбоко в черните му очи. Гаара стоеше безучасно. Не казваше нищо, в момента в главата му мислите се разбиваха като вълни в скала. - Той те изостави, не разбираш ли?? - Саске хвана китките на Сакура и силно я разтресе. - Замина си, без дори да ти каже. А аз останах Сакура, грижих се за теб.. - той я стисна още по-силно. - Вярно ли е? - най- накрая Гаара беше проговорил и това беше въпроса , който Сакура най-малко искаше да чуе. Саске понечи да отговори, но Сакура сложи ръка върху устните му и поклати глава. - Искам аз..- каза тя и се приближи към Гаара. Саске чувстваше ,че е победил. Бе наранил Гаара неизлечимо. Щастието струеше от него. Сега Сакура щеше да иде и да му каже, че е истина и това щеше да е краят на отношенията им. Вече бе светло. Сакура правеше бавни и несигурни крачки към червенокосото момче. Макар ,че той и бе наи-скъпото нещо, Сакура се страхуваше от Гаара, от реакцията му след всичко казано. - Не мога да ти кажа, че не те обичам... - каза тя продължавайки да се приближава. --Обичам да те гледам.. да те усещам до мен! - вече бе на сантиметри, но Гаара дори не бе помръднал. Тя го погледна в очите, но не видя дори капка емоция. - Обичам да те гледам как ставаш сутрин, обичам когато ме погледнеш така както никои друг не може да ме гледа... Гаара аз.. аз те обичам! - каза тя и без да мисли го прегърна. - Това ли бе всичко? Изигра ли представлението си? - попита спокойно червенокосият. Тои избута Сакура от себе си. От очите на момичето закапаха сълзи. Изведнъж откъм селото се чуха пронизащи писъци и звук породен от разруха. - Нещо става в селото! - Саске реагира мигновенно. Другите двама не чакаха втора покана. Въпреки, че драмата, в която тримата се бяха замесили ги изгаряше от вътре, всеки по свой начин, сега те трябваше да са силни, трябваше да свършат задължението си. Те тичана с всички сили. - Гаара.- червенокосият дочу викът на сестра си и се отправи към нея. - Те са тук отново, нинджите от звука нападат.- каза тя видимо притеснена. След тези думи тя погледна към Саске и Сакура. - Трябва да дойдете с мен.. Шикамару.. той е сам, има нужда от помощ, моля ви.. - Темари хвана Сакура за ръката и я погледна умолително. - Да вървим.- каза бързо розовокоската и понечи да тръгне. - Не!- възпротиви се Саске. - Ти иди и намери Киба и Наруто.. аз ще ида да помогна на Шикамару. Да тръгваме.- обърна се чернокосият към Темари. - Добре.- съгласи се Сакура. Саске и русото кунойче тръгнаха. Сакура потърси посока ,в която да тръгне. Ужасяваща болка, писък.. Сакура вече не чувстюаше краката и ръцете си. Бе уцелена от кунаи в гърдите от незнаен нападател. Една от нинджите на звука се надвеси над нея. - Жалко.. красива си.- каза той и понечи да забие куная още по-надълбоко. - Остави я.. - Гаара стоеше зад тях. Последното нещо , което Сакура видя преди болката да натделее и да се изгуби в мрак от черни сенки, бяха очите на Гаара, обагрящи се в алено.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 4:06 pm |
|
NOXITA |
|
|
|
_haruno_sakura_ написа: Аве зарежи го Гаара,ти сама ще се справиш! Ние ще сме там и ще го замеряме с боклуци Е, вярно ще се справя и сама, но може и той да иска. Междудругото Funny, къде е сметището? _haruno_sakura_ написа: ..Хмм,мен ме записа в СОПУС нали?
Чакай да видя списака.... Да, вътре си.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|