|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 11:24 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
нещо Нил не ми изглежда като Нил
какво и се е случило верно, да не слагаш обли лещи
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 11:26 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Frostburn написа: нещо Нил не ми изглежда като Нил какво и се е случило верно, да не слагаш обли лещи 
абе, и аз днеска като я видях и казах че не прилича на Нил.
1. аз и слагах грим  .
2. косата и е в много и странни цветове.
3. бритона и е постриган крив.
4. облечена е в готик рокля и кубинки.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 12:15 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Фотографиите са ти направо зашеметяващи. Невероятни са, но може би малко трябва да намалиш снимането на човешки лица в много близък план. Не всичките излизат хубаво особено последната. Казвам ти го защото ти си пристрастна.
Имаш много хубави картини и първата която видях много ме зарадва, НО после прочетох, че е правена на фотошоп. Като цяло изобщо не уважавам този начин на рисуване. Далеч повече се усещат цветовете и начините на рисуване когато ползваш истински материали. Фотошопа е едно майсторство овладуно от стотици, не, хиляди души по света. Има милиони хора разцъкващи разни работи по компютъра и правещи невероятни картини, но лично аз бих ти казал, че нарисуваната с молив и боички (няма да изброявам какви) е далеч по-добра и ценна. Хвани и нарисувай нещо на лист хартия, ама докрай и примерно го направи с темпера или масло. И постигни ефекта на първата картина в тази тема. Ще видиш, че има далеч по-голяма разлика.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 1:14 pm |
 |
BlossomStar |
|
 |
|
пф... не, че не уважавам традиционните методи и аз бих искала, но такива съвети са доста безмозъчни според мен.... просто човек ако няма име и е традиционалист в сегашно време трудно ако не е абсурд да си намери работа ...абе чела съм, че ако си направиш самостоятелна галерия може, но..... но пък съм имала колежки, които нямат кой знай какъв избор за работа точно, защото са традиционалистки ... освен това с компютър също можеш да имитираш масло и темпера
тъпо е да се подценява така компютъра... най-малкото е къде по-удобен... казвали са ми, че правещ концепт арт за LOTR направо му са взети рисунки и сложени за фон във филма
от снимки нищо не разбирам , но са сладурани ^_^
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 1:35 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Невероятни, скъпи ми dream_dragon, не са. Хубави - да, пирятни - да. Но нереоятни - не.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 1:41 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
BlossomStar, първо познавам достатъчно художници и работя всеки ден поне с един двама. Виждам и сумати картини и също така и купувачи. Знам как седят работите и си в лека грешка относно нещата дето ги приказваш.
BlossomStar написа: просто човек ако няма име и е традиционалист в сегашно време трудно ако не е абсурд да си намери работа ...абе чела съм, че ако си направиш самостоятелна галерия може, но..... но пък съм имала колежки, които нямат кой знай какъв избор за работа точно, защото са традиционалистки ...
Не ти говоря, човек да работи художник, а да съчетае някое професия с продаването на картини. Да възможно е да рисуваш и примерно да си продавач в магазин. Тия неща дето ги четеш, тихо да не ти се смее някой. А относно колежките ти... винаги има начин, просто трябва да можеш да мислиш. А коментари като "Компютъра може да имитира масло и темпера" ми ги спести. Нито може да докара релефа, нито аромата на работата с такава техника, както и ако поставиш картина наподобяваща масло и картина напрвена с масло ще видиш разликата. Двете неща са различни. И най-малкото е смешно да се мислиш за голям художник работейки на фотошоп. Не визирам теб, Мики, поне до колкото виждам не парадираш с това и не заявяваш такива работи. Просто ми се струва, че някой объркват леко нещата. BlossomStar, не намесвай киното точно тук. Нещата седят по съвсем различен начин. Поне аниматорите не са тръгнали да правят изложби и да се сравняват с Давинчи и Микеланджело.
Едит: Line, тихичко пич. За коментар към снимките към автора, не към мен. И направи си някакъв профил с малко стил или поне с малко естетика и тогава дай каквото и да било мнение, без да се заяждаш.
Последна промяна dream_dragon на Нед Юли 27, 2008 1:45 pm, променена общо 1 път
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 1:54 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Извинявай, драгъне, но виждайки това, което ти смяташ за невероятно, ме кара да се съмнявам относно чувството ти за естетика.
Нямам нищо против снимките на Мики, дори смятам някои за много добри, но да го обръщаш на лични нападки просто не върви.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 2:00 pm |
 |
BlossomStar |
|
 |
|
окей, де... обясни как седат нещата и какви пари може човек да изкарва...
много от хората работещи на фотошоп рисуват и с масло и темпери и са го учили....ако си мислиш, че той не изисква същите знания за светлина и цветове, анатомия и подобни се лъжеш... за релеф и миризма ясно.... казвам като визия, че може да имитира перфектно.... разбира се...аз го говоря наистина от страна на човек, който го вълнува повече от анимация, комикси, илюстрации, а не да си прави галерии
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|