|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 12:31 pm |
Naku |
|
 |
|
За рисунките не мога да говоря, защото аз рисувам още хората с кръгчета и прави линийки... (Малко преувеличение.) И по тая причина на мен всичко ми харесва, щом е приятно за окото. Не виждам прекалено големи носове, странни уши, необясними цветови комбинации и тн неща. Но... снимките много ми харесват, макар на места баланса на бялото малко да ме притеснява... Откровено казано, малко ти завиждам, справяш се с портретната фотография... и то доста добре...
Ама тая снимка... аз блях в нея 5 минути... много ми хареса...
[ur]http://i108.photobucket.com/albums/n28/AblazeStardust/Venezia_II_by_Neko_Robin.jpg[/url]
Ам... Ей това бялото мече... То ме притеснява. Едно, че не е на фокус... Друго, че се слива със всичко. Иначе снимката е... мн добра.
http://i108.photobucket.com/albums/n28/AblazeStardust/Jelly_Bear_Life_by_Neko_Robin.jpg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 12:08 am |
 |
pisulka_sensei |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Прекрасен контраст на първите две.. невероятни, но защо по-дяволите трябваше да разваляш всичко това невероятно, приятно и вдъхновяващо усещане, което получих гледайки и радвайки се над първите две зрелищни твои снимки слагайки точно отдолу, под тях, една толкова ужасна, грозна, грозна, грозна и отвратителна снимка с някакъв грозен, но адски грозен човек в нея? ЗА>>О!?!? Q_Q
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 12:16 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
pisulka_sensei написа: Прекрасен контраст на първите две.. невероятни, но защо по-дяволите трябваше да разваляш всичко това невероятно, приятно и вдъхновяващо усещане, което получих гледайки и радвайки се над първите две зрелищни твои снимки слагайки точно отдолу, под тях, една толкова ужасна, грозна, грозна, грозна и отвратителна снимка с някакъв грозен, но адски грозен човек в нея? ЗА>>О!?!? Q_Q
защото го обичам. end. =P
и, ако щеш вярвай но моето мнение е че той е по красив от който и да е мъжки екземпляр от този форум. изглежда е до лично мнение и вкус но тъй като става дума за мъж моето мнение би трябвало да е с предимство тъй като съм жена, освен ако сексуалната ти ориентация не е друга, разбира се. =)
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 12:41 am |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
последната снимка имаше ефекта на шамар върху мене
но щом си го обичкаш няма проблем
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 1:54 am |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Почти бях трогнат ...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 8:11 am |
 |
nem13 |
|
 |
|
Mikki написа: pisulka_sensei написа: Прекрасен контраст на първите две.. невероятни, но защо по-дяволите трябваше да разваляш всичко това невероятно, приятно и вдъхновяващо усещане, което получих гледайки и радвайки се над първите две зрелищни твои снимки слагайки точно отдолу, под тях, една толкова ужасна, грозна, грозна, грозна и отвратителна снимка с някакъв грозен, но адски грозен човек в нея? ЗА>>О!?!? Q_Q защото го обичам. end. =P и, ако щеш вярвай но моето мнение е че той е по красив от който и да е мъжки екземпляр от този форум. изглежда е до лично мнение и вкус но тъй като става дума за мъж моето мнение би трябвало да е с предимство тъй като съм жена, освен ако сексуалната ти ориентация не е друга, разбира се. =)
Ти си го обичай, но снимката и като снимка само е лоша - лош фокус, лошо качество, странен шот.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 7:31 pm |
 |
Lenalee-chan |
|
 |
|
1-те две много ми харесаха , но третата ......  не трябваше да я слагаш.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|