|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 5:44 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
InuYasha_F написа: Мноооого сорри че още не съм пуснала новата глава,но имам изпити,че и на взичкото отгоре ме скъсаха  И ще гледам тези дни да пусна новата глава,искам да е по дълга.
OХ!!! Горката  Take as much time as you need.... I'll be waiting
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 9:32 pm |
 |
alucard_itachi`` |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
KISSSY написа: InuYasha_F написа: Мноооого сорри че още не съм пуснала новата глава,но имам изпити,че и на взичкото отгоре ме скъсаха  И ще гледам тези дни да пусна новата глава,искам да е по дълга. OХ!!! Горката  Take as much time as you need.... I'll be waiting 
yep
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 6:16 pm |
 |
Music_in_your_soul |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 27, 2008 11:54 am Мнения: 193 Местоположение: над хълма
|
Здрастии!!!
Аз съм нова във форума./то си личи де  /
Та мисълта ми е,че фикчето ти е убийствено.Успяваш да се изразяваш супер-добре/незнам дали има точно такова словосъчетание,но както и да е/
Личи си,че талантът ти е бузграничен и имаш добра ориентация на писане.В смисъл,че знаеш точно с какво ще впечатлиш четателят и ще му грабнеш вниманието.Описанията ти да изчерпателни и заинтригуващи.
 Много съжелявам,че са те скъсали.
Но с нетърпение чакам новата главичка.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 9:02 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
InuYasha_F написа: Дайте ми 3 часа и половина и пускам новата глава така става ли ?  edit: Ъъъъъъ няма да мога...малко проблеми или по късно след 22:00 ще гледам да я пусна много се извинявам
Спокойно де, ние сме търпеливи деца......not  Щом ще е в близките 24 часа, аз съм напълно доволна
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 10:06 pm |
 |
InuYasha_F |
|
 |
|
Надявам се новата глава да ви хареса. Извинявам се за забавянето. . .
Глава 11: Обичам те
Наруто се изправи бавно като положи ръка на лицето си,малко след това се обърна да погледне Сакура,като лежеше неподвижно на пода.Той се изправи и отиде до нея като бавно я повдигна и я положи на леглото.Заоглежда я за някакви наранявания но такива нямаше.Забеляза спящото и лице и се успокои. "Просто е заспала" - утеши се той. Наруто погали едната страна на бузата и като се обвиняваше за случилото. След това излезе от стаята и преди да затвори вратата се обърна за да погледне спящата Сакура.
"Аз съм на твоя страна Сакура - чан " - промълви той. "Ще те защитя с цената на всичко"
-----------------------------------------
Сакура се поразмърда в леглото,имаше остра болка от към гърба,изправи се леко като опипваше болното място. "Какво стана?" - запита се тя. Видя че в стаята нямаше никой.Наруто беше изчезнал...
Докато се опитваше да нареди хаоса в главата си,тя си спомни за случилото се и как Сасуке си беше отишъл. Това я натъжи,но не заплака,събра сили да стане от леглото и се отправи навън с надеждата да догони своя любим.
---------------------------------------
Сасуке вървеше бавно, като се отправи към портите на Коноха.Не го интересуваше дали някой ще го забележи,а и беше вече доста късно. Той бе преизпълнен със злоба и в същото време отчаяние. Беше излязъл вятър, който предвещаваше огромна буря. Капчици дъжд закапаха и барабаняха по покривите на къщите.
Сасуке не обърна внимание на дъждът,погледът му беше замислен,той самият бе потънал в мисли за случилото се. Чувстваше огромна празнина и болка...Това чувство му напомняше за смърта на родителите му... Но сега бе различно...Болеше го,защото бе видял Сакура с друг.Не искаше да си признае, че това го кара да се чувства слаб и безпомощен,знаеше че когато е до нея изпитваше огромно спокойствие,голямо облекчение и нещо друго, което той все още не можеше да си обесни.
"Любов..." - кънтеше в главата му.
--------------------------------------------
Сакура се намираше на прага на дома си,когато затвори външната врата и се отправи към портите на Коноха. Остра болка я пронизваше от към гърбът,но тя не се предаваше,бързаше колкото може и се надяваше че ще успее да настигне Сасуке.
"Ако сега не го намеря,никога повече няма да го видя" - мислеше си тя.
------------------------------------------
Сасуке се бе спрял на едно място,беше вдигнал главата си към мрачното и тъмно небе като бе затворил очи. Капки дъжд се стичаха по лицето му, сякаш отмиваха лошите спомени и се стараеха да облекчат натежалата болка в сърцето му.
Сакура забеляза силуета на Сасуке. Той бе там...Застинал като статуя...Вода се стичаше по лицето и тялото му. Сакура се приближи бавно като се стараеше да не нарушава обгърналата ги тишина, позволявайки на дъждът да продължи мрачната си мелодия.
"Защо си тук?" - попита студено Сасуке.
"Не искам да си тръгваш" - отговори Сакура.
"Не искам да те виждам никога повече..." - каза сухо той
"Не ме отбъсквай...Ти не разбираш...Между мен и Наруто няма нищо,той..." - тя не успя да довърши като Сасуке рязко я прекъсна
"Не съм те питал...Не ме интересува" - отсече той
Сасуке стоеше с гръб към нея,беше стиснал юмруците си като се опитваше да се успокои и да не дава воля на надигащите се чувства. Цялото му тяло се тресеше от гняв,точно в този момент не искаше да говори с никой.
"Изслушай ме..." - прошепна тя като бавно се приближаваше към него.
"В деня, в който те видях за първи път,видях в очите ти голяма празнина.Лицето ти беше безизразно,но въпреки това аз не се страхувах. А после и грижите, които положи за мен..." - Сакура замълча преди да продума.
"И онази прекрасна вечер, когато ти се отдадох...Нищо ли не означавам за теб?!" - попита тя.
Сасуке не отговори, само стоеше и слушаше като позволяваше спомените му със Сакура да го завладеят напълно.
"Сасуке - кун...Онази вечер...Аз изпитах нещо...А след това...Когато не те видях толкова дълго време...И ти...Ти...се появи,с това разбрах, че изпитваше нещо към мен." - тя замълча като чакаше отговор,който така и не получи.
След това си пое дълбоко дъх и изрече:
"Обичам те...Обичам те със цялото си сърце и сега ако си тръгнеш,ще се чувствам много самотна...Не ме оставяй...Прости ми ...Извинявай...Обичам те Сасуке." - тя се вълнуваше.Най накрая бе осъзнала какво изпитва към него и не искаше да го загуби.
Очите на Сасуке се разшириха,след като чу Сакура да изрича онези две думи,които не бе чувал от много малък...Спомени за майка му нахлуха в главата му,в умът му звучаха думите "Обичам те...Обичам те..."
"Майко..." - се чу да прошепва той. "Сакура, ела с мен"
Тя не можеше да повярва, след всичко което бе изрекла,очакваше поне една мила дума,поне някакъв знак че той изпитва нещо към нея.
"Сакура?!" - повтори Сасуке."Бих искал да дойдеш с мен до едно място,искам да ти покажа нещо."
Тя не отговори, а само кимна.Сасуке се приближи до нея без да казва нищо,след това я хвана за лакътя и я поведе към дома на клана Учиха.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|