Дата и час: Чет Мар 06, 2025 6:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Гласувайте за единия разказ
 1-ви разказ  33%  33%  [ 4 ]
 2-ри разказ  67%  67%  [ 8 ]
Общо гласове : 12

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сравнете: Два разказа
МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 12:57 am 

о.О Ти са произволни обидни думи ли ползваш?
Що па двуличие х)
Флуудиш темата излишно. Изключително мил и уважителен съм с теб, не е логично и правилно да скачаш с такова назлобление. Разказа ми е много по-добър от твоя. Странно, е че имаш 4 гласа. Или поне щеше да е странно ако нямаше другарчета във форума х)

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 7:54 pm 
Аватар

Такааааа. Двуличен си, защото до ония ден ме обиждаше по някакъв детински начин. Самочувствието ти кара гъза ти да се бие в тавана и така пропускаш много неща да видиш. Аз виждам следното - до сега нямаш загуба и имаш винаги над 6-7 гласа. При гласували в темата 5-6 (при последната тема с нем 8 писали в темата, а гласовете са 11/8) евентуално. Естесвено единия глас може и твой да си е. Виждам също така, че работата е яко фалшива, поне според мен. Но това доказва по-ранните ми постове, две теми, които съм правил и една две други теми. Но те са друга история няма как да ги знаеш.
Също така за твое сведение нямам другарчета във форума. Но ти изглежда имаш. А може и да имаш и фалшиви регистрации. Не ме интересува. Доказваш до сега всичко, което съм казал. И пак си показваш двойния език. И не, разказа ти не е по-добър, а е по-елементарен и вървежен. Или ще искаш да ми кажеш, че Дж. К. Роулинг е по-добра от Тери Гудкайнд?
Видях писалите, видяхте и тебе (не че ти можеш да ме изненадаш с наглото си поведение и преструвките си) и съответно виждам състоянието на раздела на къде отива. Да, талантлив си, обаче за масовата публика. Както ти казах това вече ми е най-забавния раздел след коментарите в темата.
Може някой модератор да мине да локне темата, някой да не се обърка и да пусне глас.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 8:01 pm 

Това, че преди два дни бях абсолютно директен в изказванията си и не се опитвах да съм мил, а сега се опитвам ,ме прави двуличен? х)
Няма как да не си прав.
Загубих веднъж впрочем. Съквам в поезията. С 40те си фалшиви регистрации няма как да загубя!
Печеля щото не ви бива не за друго х)
Тери Гудкайнд е не по-малко литературна чалга от роулинг затова сравнението е адски тъпо х)
Поне в тази тема почти всички пуснали вот за мен са писали мнение и 1 за теб .
Щом твърдиш, че разказа ти е по-дълбок от моя значи има нещо скрито за схващане в него о.О Какво е ?

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 8:10 pm 
Аватар

jeez. продължавайте си личните спорове на лични съобщения, Vigilante печели предизвикателството, или поне този рунд, ако ще има други

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]